Хей, номади!

Любимият ни сезон вече дойде и сме готови да покоряваме нови дестинации и красиви места. Сигурни сме, че и вие планувате лятната си почивка, а може би и вече сте стегнали багажа?

Ако е така, почакайте!

Проверете дали сте сложили любимата си книга, защото от днес стартираме лятната си кампания „ЧЕТИ – ПЪТУВАЙ – КЪМПИНГУВАЙ“, която ще ви провокира и може да ви донесе номАДСКИ готини награди.

От днес с всяка поръчка от Nomadservice.bg, без значение от нейната стойност, ще получите малък подарък от нас – разделител за книга, който ще ви бъде верен помощник в откриването на нови светове, чрез книгите и четенето. Именно той ще ви даде възможност да спечелите награди всеки месец до края на лятото!

Какво трябва да направите, за да се включите в предизвикателството? Лесно е!

  • Снимайте разделителя с любимата си книга
  • Качете снимката (публично) във фейсбук или като стори в Инстаграм, или и на двете места :)
  • Тагнете @nomadservice.bg
  • Използвайте хаштаг #номАДСКОТОчетене, за да откриваме още по-лесно снимките ви

Няма значение къде ще направите снимката, но ако сте на някое красиво място с гледка, която трябва да се види, държим да ни я покажете! :)

Няма ограничение на броя снимки, на които ще ни отбележите! Можете да качвате снимки всеки ден и да ни показвате любимите си книги и места.

Кога и как ще се теглят печелившите?

Всеки последен ден на месеца до септември (включително) ще теглим на случаен принцип по един късметлия, който ще получи специална награда от нас.

Какви са наградите?

Наградите са номАДСКИ яки, естествено! :)
Имате възможност да се сдобиете с едно от дизайнерските канчета „НомАДСКИ кеф!“, което ще се грижи за доброто ви настроение винаги и на всяко пътешествие!


Защо го правим?

Ние напълно осъзнаваме, че живеем в дигитален и забързан свят, от който няма как да се откажем, но това е нашият начин да кажем „НЕ!“ на мобилните устройства и да ви подтикнем да заместите телефона в ръката с книга. Поне за малко – когато сте сред природата и когато заслужавате да си починете пълноценно!
Надяваме се да прегърнете нашата идея и да покажем на света колко е хубаво да...

ЧЕТЕШ,

ПЪТУВАШ

И КЪМПИНГУВАШ.

Следете страниците ни във фейсбук и инстаграм, защото изненадите тепърва започват!

 

 

Последвайте ни!

 

Facebook  Instagram   Youtube

 

КЪМ НАМАЛЕНИЯТА В NOMADSERVICE.BG