Меню
Количка

Често задавани въпроси

Можете да поръчате без да регистрирате профил в сайта, но Ви препоръчваме да си направите профил, за да ползвате многото предимства, което това Ви дава.
В момента можете да платите по банков път, чрез кредитна/дебитна карта или в брой на куриера, който достави стоката ви - наложен платеж.
Nomadservice.bg работи с Еконт Експрес и Спиди. Цената за доставка се определя от теглото и размерите на продуктите, както и от адреса за доставка.
В зависимост от населеното място, Вашата поръчка ще пристигне не по-късно от 2-3 работни дни. Ако плащате по банков път, изискваме сумата на поръчката налична по наша сметка, преди да изпратим стоката.
Условията за връщане на стока са описани в страницата Връщане на стоки.
Позвънете директно на техническия отдел на телефон 0887 25 87 12. Екипът на “Nomad Service” ще Ви даде повече информация за свободни дни и часове, които да са удобни за Вас.
Навигирайте се до раздел “Резервни части по каталог” и разгледайте достъпните варианти на Reimo, Fritz Berger и Frankana, описани в номенклатурата им. За да получите информация за наличност, цена и срок на доставка, свържете се с административния екип на телефон 0876 54 66 57 или на имейл info@nomadservice.bg, като им предоставите продуктовите кодове на избраните от вас части.

“Със заявка” се отбелязват продукти, които вече са с изчерпана наличност и няма да могат да бъдат изпратени на момента. Повече информация за бъдеща наличност можете да получите на телефон 0876 54 66 57 или на имейл info@nomadservice.bg.

Можете да добавяте продукти “Със заявка” в кошницата си за пазаруване, като ще виждате съответното предупреждение за недостатъчно количество. Администраторът, който обработва поръчката Ви, ще се свърже с Вас на предоставения телефон, за да ви даде повече информация за срок на доставка. В случай че не Ви устройва, винаги може да промените поръчката си и да се откажете от продукта. 


Свържете се с административния ни екип на телефон 0876 54 66 57 или на имейл info@nomadservice.bg. Те могат да проследят в кой етап от обработката се намира Вашата поръчка и в случай че е предадена на куриер, да Ви дадат детайли за местонахождението ѝ и очакваната дата за доставка.

Свържете се с административния ни екип на телефон 0876 54 66 57 или на имейл info@nomadservice.bg, които ще въведат поръчката вместо Вас и ще Ви съдействат с последваща информация.

Свържете се директно с техническия ни екип на телефон 0887 25 87 12, който ще Ви отговори точно, конкретно и навременно на всички запитвания, свързани с газова, водна, електрическа и други системи.

Позвънете на техническия екип на телефон 0887 25 87 12, който ще Ви даде повече информация за това какво може да включва профилактиката или ремонтът, който сте решили да осъществите. Детайлите ще бъдат препратени към административния екип, който ще изготви примерна оферта и ще Ви я предостави в най-кратък срок, за да придобиете по-добра ориентация. Потенциални корекции ще се коментират своевременно, а реализацията на самата профилактика или ремонт се осъществява при приемане на оферта и конкретна уговорка с техническия екип за подходящ ден и час.

Техническият ни екип ще е щастлив да отговори напълно безплатно на конкретно запитване, което имате относно вашите кемпери и каравани. Просто позвънете на телефон 0887 25 87 12 и задайте въпросите, които ви вълнуват!

Бонусната система за лоялни клиенти е един прекрасен начин за регистрираните потребители да трупат точки и да пестят, докато пазаруват. Повече информация можете да откриете тук.