Меню
Количка

Ел. оборудване

Ел. оборудване
Производител: HABA Кат.#: 811162
Волтметър с 2 USB порта, 12V/24V. Вграден комплект от Haba, който включва 2 USB изхода и индикатор за измерване на напрежението. 1x USB - 1 Ампер, 1x USB - 2,1 Ампера..
55.00 лв.
Цена с ДДС:45.83 лв.
Производител: NDS Energy Кат.#: 500.DT002
LCD сензорният дисплей позволява бърз и лесен обзор на състоянието на панелите по време на зареждане и когато са в състояние на покой. Оборудван с 6 метра комуникационен кабел, той може да бъде свързан директно към SunControl или SunControl2. Съвместим с NDS МРРТ Контролер 350W.Гаранцията на прод..
289.00 лв.
Цена с ДДС:240.83 лв.
Дисплей за контролери EPEver MT-50
със заявка
Производител: EPEver Кат.#: MT-50
Соларен компютър MT-50 може да се включи към EPEver заряден контролер, като това дава възможност да се регулират параметри като зарядните напрежния, напрежение на включване, изключване, защити от презареждане и много други опции. Дисплеят може да се свърже към контролера по всяко време, като процесъ..
92.00 лв.
Цена с ДДС:76.67 лв.
Производител: NDS Energy Кат.#: 800.SC350M
SunControl2 е най-иновативният контролер от гамата на NDS Energy. Технологията MPPT позволява да се оптимизира енергията от всеки слънчев панел, съответства на най-модерните криви на зареждане, като подсигурява по-дългия живот на акумулаторите. Надеждна и функционална едновременно, благодарение на ..
298.00 лв.
Цена с ДДС:248.33 лв.
Производител: EPEver Кат.#: MPPT20
Соларен контролер EPEver DuoRacer MPPT, предназначен специално за кемпери, каравани и лодки. Съвместим с много видове батерии (BATT1), включително AGM, Gel, Течни и Li-NiCoMn. Осигурява защита от презареждане на акумулатора и претоварване.EPEver DuoRacer MPPT 20А (2210AN) притежава следните характер..
255.00 лв.
Цена с ДДС:212.50 лв.
Контролер соларен ЕPEver Tracer 30А MPPT
със заявка
Производител: EPEver Кат.#: MPPT30
Соларен контролер EPEver DuoRacer MPPT, предназначен специално за кемпери, каравани и лодки. Съвместим с много видове батерии (BATT1), включително AGM, Gel, Течни и Li-NiCoMn. Осигурява защита от презареждане на акумулатора и претоварване.EPEver DuoRacer MPPT 30А  (3210AN) притежава следни..
290.00 лв.
Цена с ДДС:241.67 лв.
Производител: EPEver Кат.#: MPPT40
Соларен контролер EPEver DuoRacer MPPT, предназначен специално за кемпери, каравани и лодки. Съвместим с много видове батерии (BATT1), включително AGM, Gel, Течни и Li-NiCoMn. Осигурява защита от презареждане на акумулатора и претоварване.EPEver DuoRacer MPPT 40А  (4210AN) притежава следни..
395.00 лв.
Цена с ДДС:329.17 лв.
Производител: NDS Energy Кат.#: 520.TS002
Допълнителен температурен сензор за контролер Sun Control MPPT NDS, който сигнализира при прегряване на устройството...
19.00 лв.
Цена с ДДС:15.83 лв.
Производител: Steca Elektronik Кат.#: 756477
Steca PR 1010 осигурява защита от: презарежданеработа на празен ход без акумулаторпренапрежения на входа на фотоволтаичния панелобратен ток през ноща и прегряване и пренатоварванедълбок разрядразмяна на полюсите на фотоволтаичния панелконсуматора и акумулатора и късо съединение на товара и фотоволта..
183.75 лв. 187.50 лв.
Цена с ДДС:153.13 лв.
Производител: Steca Elektronik Кат.#: 756485
Steca PR 1515 осигурява защита от:работа на празен ход без акумулаторпрезарежданепренапрежения на входа на фотоволтаичния панелобратен ток през ноща и прегряване и пренатоварванедълбок разрядразмяна на полюсите на фотоволтаичния панелконсуматора и акумулатора и късо съединение на товара и фотоволтаи..
217.50 лв. 222.00 лв.
Цена с ДДС:181.25 лв.
Производител: Steca Elektronik Кат.#: 756490
Steca PR 2020 осигурява защита от:работа на празен ход без акумулаторпрезарежданепренапрежения на входа на фотоволтаичния панелобратен ток през ноща и прегряване и пренатоварванедълбок разрядразмяна на полюсите на фотоволтаичния панелконсуматора и акумулатора и късо съединение на товара и фотоволтаи..
252.50 лв. 257.50 лв.
Цена с ДДС:210.42 лв.
Производител: Steca Elektronik Кат.#: 756499
Steca PR 3030 осигурява защита от:работа на празен ход без акумулаторпрезарежданепренапрежения на входа на фотоволтаичния панелобратен ток през ноща и прегряване и пренатоварванедълбок разрядразмяна на полюсите на фотоволтаичния панелконсуматора и акумулатора и късо съединение на товара и фотоволтаи..
297.00 лв. 303.00 лв.
Цена с ДДС:247.50 лв.
Показани 1 от 12 | 580 (49 Страници)

На всички е добре известно, че без електричество нищо не работи, така че определено си заслужава да обърнете по-специално внимание на електрическата си инсталация и източниците си на захранване в кемперите и караваните.

Какво да имаме предвид при изграждането на подходяща електрическа инсталация за кемпери и каравани?

Както във всеки традиционен дом, така и в кемперите и караваните съществуват електроуреди, които се захранват с прав или променлив ток. Източниците на прав ток обикновено са акумулатори, вградени в самото превозно средство, а тези на променлив - външни, като зарядни станции например. Типът електричество може да се преобразува в зависимост от конкретните нужди благодарение на устройства като инвертори. За алтернативни източници на енергия могат да се използват соларните системи или вятърните инсталации.

На какви електрически уреди трябва да заложите, когато оборудвате своите кемпери и каравани?

Имайки предвид ограничеността на ресурсите в кемперите и караваните, е изключително важно да заложите на енергоспестяващи варианти както за уреди като хладилник, печка, климатик, така и за осветителните тела. LED осветлението например отдавна се е наложило като лидер и предпочитан избор за множество мобилни домове поради ограничените топлинни загуби и доказаната си енергийна ефективност. Предимствата от подобна ценова инвестиция ще оцените в най-пълна степен по време на дълъг път, когато ще можете да се насладите на всички налични удобства без компромиси. 

Какво електрическо оборудване може да откриете на NOMADSERVICE.bg?

Независимо дали става въпрос за осветлението, отоплението или захранването на вашия „дом на четири колела“, в категорията на онлайн магазина може да откриете голямо разнообразие от:

 • Лампи и осветителни тела;

 • Диоди;

 • Инвертори;

 • Зарядни;

 • Акумулатори;

 • Фотоволтаични модули;

 • Контролери;

 • Ключове и контакти;

 • Щепсели;

 • Кабели и атрибути към тях;

 • Аксесоари и резервни части.

Наличието на подобни средства гарантира, че ще се радвате на всичко необходимо за безпроблемен път с кемперите и караваните. Уредите и аксесоарите са енергоспестяващи, което е предпоставка за дълготрайната им употреба и ефективно изразходване на ограничените ресурси в условията на къмпингуване. Чрез оптималния и специално проектиран за целта дизайн осветителните тела могат да бъдат поместени на изключително малко пространство и изпълняват изключително разнообразни функции.