Меню
Количка

Газова система

Газова система
Производител: HPC Research s.r.o. Кат.#: HPC1024
Олекотена полимеро-композитна бутилка за пропан-бутан с вместимост 10 кг, обем 24л, оборудвана с ъглов кран и предпазен клапан.Характеристики: Лека;Практически не корозира;Взривоустойчива при контакт с огън;Интересен и съвременен дизайн;Съвместима с всякакъв тип клапани и редуцир-вентили;Лесен ..
221.00 лв. 277.00 лв.
Цена с ДДС:184.17 лв.
Производител: HPC Research s.r.o. Кат.#: HPC512
Олекотена полимеро-композитна бутилка за пропан-бутан с вместимост 5 кг, обем 12л, оборудвана с ъглов кран и предпазен клапан.Характеристики: Лека;Практически не корозира;Взривоустойчива при контакт с огън;Интересен и съвременен дизайн;Съвместима с всякакъв тип клапани и редуцир-вентили;Лесен к..
210.00 лв. 262.00 лв.
Цена с ДДС:175.00 лв.
Производител: Reimo Кат.#: 75010
С клапан и защитна капачка, официално сертифицирана, празна, със защитна облицовка. Предназначена за пропан / бутан.Материал: стоманена;Вместимост: 11 кг;Размери (⌀ x H): 59 × 30 cm..
111.00 лв.
Цена с ДДС:92.50 лв.
Производител: Reimo Кат.#: 75000
С клапан и защитна капачка, официално сертифицирана, празна, със защитна облицовка. Предназначена за пропан / бутан.Материал: стоманена;Вместимост: 5 кг;Размери (⌀ x H): 49 × 23,5 cm..
90.00 лв.
Цена с ДДС:75.00 лв.
Газова бутилка с Мултиклапан GoTrip11кг
Топ със заявка
Кат.#: GOTRIP-GAS
Газовата бутилка с Мултиклапан се монтира на мястото на стандартна газова бутилка 11кг и може да се пълни на всяка една газ колонка на всяка бензиностанция. Оборудвана е със система, която автоматично спира зареждането на газ при достигане на 80% съдържание на газ в бутилката. По този начин елиминир..
350.00 лв.
Цена с ДДС:291.67 лв.
Производител: Kosangas Кат.#: 294N
Двойна система за газ с интегриран редуцир вентил 30 mbar за кемпери и каравани. Автоматично превключва потреблението от основната към резервната бутилка газ.Параметри: Вход SRV 10 мм Автоматично превключване. Смяна на бутилка без прекъсване Вграденият предпазен клапан предотвратява евентулано в..
114.00 лв.
Цена с ДДС:95.00 лв.
Производител: Efoy Кат.#: 722210
С 10-литровия контейнер за гориво се покрива средната консумация на енергия на средно голям кемпер за около 3-4 седмици. Капацитетът му е 11,1 kWh, при 12V/760 Ah...
97.50 лв.
Цена с ДДС:81.25 лв.
Метанолово гориво за "EFOY" M5
със заявка
Производител: Efoy Кат.#: 72221
5-литровият контейнер е подходящ за по-малки и неенергоемки кемпери. Капацитетът му е 5,5 kWh, при 12V/380 Ah...
64.50 лв.
Цена с ДДС:53.75 лв.
Производител: Reimo Кат.#: 75397
Превключвателна система за свързване на две газови бутилки, като специална система за отчитане на ниво показва кога горивото в едната е на минимално ниво и автоматично превключва на другата. Уредът притежава вграден регулатор на налягане, което придава допълнителна сигурност. Благодарение на ком..
215.00 лв.
Цена с ДДС:179.17 лв.
Връзка газова "Truma",  бяла
със заявка
Производител: Truma Кат.#: 751403
Продуктът е подходящ за свързване на външна газова печка, газова скара или газова лампа. Външният контакт не е подходящ за подаване към газовата система. Цвят - бял...
142.50 лв.
Цена с ДДС:118.75 лв.
Производител: GOK Кат.#: 75207
Маркучът е устойчив на студ до -30° C, изработен е от каучукова смес, с 1/4' лява резба от едната страна и винтова връзка с режещ пръстен от другата...
23.50 лв.
Цена с ДДС:19.58 лв.
Производител: GOK Кат.#: 75209
Маркучът е устойчив на студ до -20° C, изработен е от каучукова смес, с 1/4' лява резба от едната страна и винтова връзка с режещ пръстен от другата...
21.50 лв.
Цена с ДДС:17.92 лв.
Показани 1 от 12 | 64 (6 Страници)

Наличието на добре оборудвана газова инсталация е интегрална част от сигурността и удобството по време на път с кемпер или каравана. Тя обезпечава безпроблемното осъществяване на ежедневните ни дейности, без които не си представяме да стартираме нито една ваканция. 

Какво можете да откриете сред предложенията на онлайн магазин NOMADSERVICE.bg?

При нас може да намерите голямо разнообразие от следните типове продукти, които ще подсигурят вашето удобство, комфорт и безопасност по време на път с кемпери и каравани:

  • Бутилки с различни размери и характеристики;

  • Газови маркучи;

  • Редуцир вентили;

  • Различни аксесоари и резервни части;

  • Уреди, които да подсигурят наличието на газ за домакински нужди;

  • Уреди за индикация на равнището на газ.

Качеството им ще осигури необходимата степен на надеждност и функционалност, от която вашето превозно средство се нуждае. 

Каква е основната роля на газовата система за вашите кемпери и каравани?

Независимо дали искате да приготвите топла храна за вас и вашето семейство, или просто искате да се насладите на горещ душ, качествената газова система, съобразена с вашите индивидуални нужди, е в основата на комфорта ви. Този тип инсталации са в основата на всички процеси, свързани с отопление на кемперите и караваните, както и приготвянето на храна.

Инвестицията в качествено оборудване ще подобри значително начина ви на живот в кемперите и караваните и ще спомогне за енергийното обезпечаване на много от ежедневните ви нужди. 

Обръщайте му подобаващо внимание, като не пропускайте да правите профилактични проверки на състоянието на системата през определени интервали от време. При съмнения или несигурност, задължително се обърнете към професионалисти, които да извършат диагностиката и оценката вместо вас.

Какви са минималните компоненти, от които се изгражда една газова система в кемпери и каравани?

Отговорът на този въпрос е доста обширен, като правилото за относителността важи в пълна сила. Инсталацията зависи от размера на превозното ви средство, товароносимостта, енергийните му нужди, наличните електроуреди, както и вашия начин на живот по време на път.

В най-общи линии се нуждаете от една или две газови бутилки, подходящ регулатор, специализирани маркучи и връзки, устойчиви на външни механични влияния като високи температури например. 

Газовата инсталация трябва да се подчинява на строги, нормативно регулирани правила, затова силно ви препоръчваме да я оставите в ръцете на специалисти. Ако имате допълнителни сервизни въпроси, може да се свържете с нашия технически екип на телефон 0887 258 712 или да отправите запитване към info@nomadservice.bg.