Меню
Количка

Шини и крака за маси

Крак за маса, въртящ се 360°, 70см, размер S
със заявка
Производител: Ilse Technik Кат.#: 57163
Крак за маса от 3 части с вграден механизъм за завъртане за разширение на плота; централното разделяне на приставката позволява трансформиране в легло. Горното разделяне на приставката позволява лесно и спестяващо място съхранение на крака на масата, когато не се използва. Параметри: Височина 1 ..
254.00 лв.
Цена с ДДС:211.67 лв.
Производител: Ilse Technik Кат.#: 57162
Крак за маса от 3 части с вграден механизъм за завъртане за разширение на плота; централното разделяне на приставката позволява трансформиране в легло. Горното разделяне на приставката позволява лесно и спестяващо място съхранение на крака на масата, когато не се използва. Параметри: Височина ..
254.00 лв.
Цена с ДДС:211.67 лв.
Производител: Fawo Кат.#: 57031
Кракът е подходящ за единични малки маси, като е лесен за съхранение и монтиране, придавайки стабилност и предпазвайки от нежелано клатене. Размери: височина 70 см и диаметър приблизително Ø60 мм ...
45.00 лв.
Цена с ДДС:37.50 лв.
Производител: Fawo Кат.#: 57017
Продуктът с цвят антрацит може да се използва като поставка за маса или дори легло. Подвижната връзка в средата му позволява да се сгъва, което го прави компактен и удобен за ползване. Размери: височина на позицията на масата - 675 мм, височина на позицията на леглото - 315 мм..
73.00 лв.
Цена с ДДС:60.83 лв.
Производител: Fawo Кат.#: 57006
Продуктът се отличава с модерен дизайн, лесна употреба, дискретен шарнир, висока стабилност с ниско тегло. Подвижната връзка в средата му позволява да се сгъва, което го прави компактен и удобен за ползване. Цветът му е матово сребро. Стандартна дължина: 675 мм (огъва се на 315 мм)...
60.00 лв.
Цена с ДДС:50.00 лв.
Производител: Fawo Кат.#: 250/211
Вградената връзка за монтиране на крак на маса е с размери 16 × 5 cm (⌀ x В)...
15.50 лв.
Цена с ДДС:12.92 лв.
Производител: Reimo Кат.#: 57007
Елементът за монтиране на крак към пода е широко разпространен, черен на цвят и съвместим с прдукт с артикулен номер 57005. Служи за прикрепяне на основа за маса към пода на превозното средство...
5.00 лв.
Цена с ДДС:4.17 лв.
Производител: Carbest Кат.#: 533002
Искате да оптимизирате пространството в кемпера си? Превръщате бус в кемпер и търсите най-подходящите мебели за него? Този механизъм е нещото, което задължително трябва да имате!Комплектът удължители Carbest 965 mm ви позволява да изработите вградена маса, шкаф, чекмедже или плот с товаропоносимост ..
355.00 лв.
Цена с ДДС:295.83 лв.
Релса за маса, монтажна, 60cm
със заявка
Производител: Fawo Кат.#: 210/071
Фиксираща релса за монтиране на плота на масата към стената на каравана или кемпер. Материал - пластмаса Размери (W x H): 2.4 × 2.3 cm Дължина: 60 cm..
12.00 лв.
Цена с ДДС:10.00 лв.
Производител: Reimo Кат.#: 57032
Релсите за маса са съвместими с продукт с артикулен номер 57030 и спомагат за повишаване функционалността на масата, придавайки и стабилност...
35.50 лв.
Цена с ДДС:29.58 лв.
Производител: Carbest Кат.#: 57038
Хромирана розетка. Лесна за съхранение и монтиране, придавайки стабилност и предпазвайки от нежелано клатене...
15.00 лв.
Цена с ДДС:12.50 лв.
Производител: Carbest Кат.#: 57036
Хромираната розетка служи за завинтване върху плота на масата. Лесна за съхранение и монтиране, придавайки стабилност и предпазвайки от нежелано клатене...
15.00 лв.
Цена с ДДС:12.50 лв.
Показани 1 от 12 | 15 (2 Страници)

Пробвали ли сте някога да вкарате стандартна трапезна маса в кемпер или каравана? Едва ли подобен смел, но необмислен опит, е завършил особено успешно. Подобно на по-голямата част от оборудването, мобилните домове имат по-специални интериорни нужди, свързани с оптимизиране на пространство и ниско тегло. Важна специфика е и възможността на различните атрибути да се сгъват по подходящ начин.

В този ред на мисли краката за маси, предназначени за вътрешността на кемпери и каравани, са приспособления, без които не можем. Вместо традиционните четири, които заемат доста място, масите в превозните средства могат спокойно да съществуват и с един, което ги прави доста гъвкави и функционални. Дали ще се налага да монтираме просто обикновен плот или по-обхватна конструкция, краката са аксесоарът, от който неизменно се нуждаем. 

Какви са стандартните характеристики на краката за маси в кемперите и караваните?

Най-важните особености, които следва да имаме предвид при избора на крак, са:

  • Височина (най-добрата опция е регулиращата се такава);

  • Диаметър;

  • Материал (традиционно алуминий или стомана);

  • Брой части и включени монтажни аксесоари в окомплектовката.

Всяко подобно приспособление е пригодено за различна товароносимост и размер плот. Обикновено се инсталират изключително лесно благодарение на основа (розетка), която се прикрепя към пода на кемпера или караваната, както и аналогична такава, която се захваща за повърхността на масата. Повечето артикули са пригодени за специфичен повърхностен монтаж, който не изисква пробиването на дупки в мобилния дом.

Предимствата на сета се изразяват в това, че придава стабилност, предпазва от разклащане и оптимизира пространството в кемпера или караваната. В допълнение, повечето крака позволяват въртенето на масата в удобна посока. 

За какво служат монтажните шини?

Монтажните шини, наричани още релси, са инсталационни конструкции, които се вграждат под плотове или маси, като позволяват тяхното по-лесно отваряне и прибиране. В условията на ограниченото място в кемпери и каравани релсите се явяват безценни помощници както в повишаване на функционалността, така и придаването на стабилност на цялостната конструкция.

При подбора им обърнете внимание на техните размери, предназначение и материала, от който са изработени, за да селектирате най-подходящия за вас артикул. При колебания препоръчваме да се свържете с техническите ни консултанти на телефон 0887 25 87 12 или ни напишете имейл на info@nomadservice.bg