Меню
Количка

Органайзери и мрежи за каравани и кемпери

Производител: Mobil Safe Кат.#: 471347
Трезорът за съхранение е компактен и е пригоден да побира лаптоп с големина до 17'. Сейфът се прикрепя за конзолата на седалката от страната на водача или пътника с помощта на фабрични винтови връзки. Освен за Fiat Ducato 250 / 290, сейфът се побира и в Peugeot & Citroen модел X250  от..
701.50 лв.
Цена с ДДС:584.58 лв.
Производител: Frankana - Freiko Кат.#: 71969
Организаторите от полиестер могат да бъдат прикрепени с помощта на отвори с месингови рамки или пришити в Keder. Органайзерът е с 6 големи джоба, като отпред е прикрепена велкро лента, с която може да се създаде примка и продъктът да бъде закачен например за стълб за палатка. Размери: Ш 70 х В 65..
45.00 лв.
Цена с ДДС:37.50 лв.
Органайзер за обувки Fiamma
със заявка
Производител: Fiamma Кат.#: 441783
Сгъваем контейнер с широки джобове Изработен от здрав, водоустойчив материал и има 3 възможности за монтаж. Може да се сгъне и да се прибере на малко място...
97.00 лв.
Цена с ДДС:80.83 лв.
Производител: Kampa Кат.#: 9120001076
Органайзерът предоставя допълнително място за съхранение там, където имате нужда, като помага да поддържате мястото си за къмпинг подредено и организирано.Характеристики: 83 х 48 см 8 джоба за обувки 4 мрежести джоба за органайзер 2 държача за писалки..
79.00 лв.
Цена с ДДС:65.83 лв.
Производител: Camp4 Кат.#: 919249
Органайзер за обувки Utensilo Wanda. Събира до 12 чифта обувки. Включва куки за прикрепяне към повърхност. Цвят: синРазмери: Ш32 х В130 см..
48.00 лв.
Цена с ДДС:40.00 лв.
Производител: Fiamma Кат.#: 441782
Организаторът е с 11 джоба и предлага място за по-малки предмети. Идеален е за стени или врати, за външна или вътрешна употреба. Устойчив е на атмосферни влияния. Има 3 лесни и практични начина за закрепване. Цвят: черен / червен...
67.00 лв.
Цена с ДДС:55.83 лв.
Производител: Fiamma Кат.#: 441781
Организаторът е с 11 джоба и предлага място за по-малки предмети. Идеален е за стени или врати, за външна или вътрешна употреба. Устойчив е на атмосферни влияния. Има 3 лесни и практични начина за закрепване. Цвят: черен / червен...
85.00 лв.
Цена с ДДС:70.83 лв.
Производител: Fiamma Кат.#: 441784
Органайзерът за окачване на седалка притежава три големи джоба и е лесен за закрепяне. Цвят: черен / червен...
54.00 лв.
Цена с ДДС:45.00 лв.
Производител: Froli Кат.#: 46203
Органайзърът притежава място за 2 кутии или бутилки 0,33л, химикалки, касети, слънчеви очила, 1 универсално отделение и други. Размери: 470 x 225 x 12 mm..
82.00 лв.
Цена с ДДС:68.33 лв.
Производител: Fiamma Кат.#: E4888
Органайзер с размери 3.6 х 18 х 28см, подходящ за закачане на врата. Монтира се чрез винтове. Идеален за съхранение на сашета, ръкавици за еднократна употреба или почистващи продукти. Изработен от надеждна, UV-отразяваща пластмаса...
25.50 лв.
Цена с ДДС:21.25 лв.
Производител: Reimo Кат.#: 919269
Мини органайзер с четири джоба и 2 капси. Нова фабрична комбинация: черно/лимон...
18.00 лв.
Цена с ДДС:15.00 лв.
Мини органайзер Utensilo TESSA, 8 джоба
със заявка
Производител: Reimo Кат.#: 919266
Мини органайзер с осем джоба и 2 капси. Нова фабрична комбинация: черно/лимон...
31.50 лв.
Цена с ДДС:26.25 лв.
Показани 1 от 12 | 25 (3 Страници)

Органайзерите и мрежите са незаменимо приспособление в кемперите и караваните. Те ни помагат да въведем ред, подходяща организация и да обезопасим надеждно имуществото, с което пътуваме. 

Какви са основните цели, които постигаме с наличието на органайзери и мрежи за кемпери и каравани?

Пространството в кемперите и караваните по дефиниция е ограничено и много често се случва да не можем да съберем всички необходими приспособления, без да сме ги подредили по правилен и оптимизиран начин. Ако просто нахвърляте предметите един върху друг и не се погрижите за ефективното им разпределение, ще заемете много повече място, отколкото всъщност е необходимо. 

В допълнение, някои елементи от интериора на кемперите и караваните са особено подходящи за поставяне или прикрепяне на органайзер, което да спести още повече пространството. Да вземем например седалките или стените - чрез добавянето на различни поставки към тях или цели отделения с джобове можем да си гарантираме високо равнище на мултифункционалност. 

Накратко, органайзерите и мрежите имат следните основни предназначения:

  • Оптимизират ограниченото пространство в кемперите и караваните;

  • Помагат ни да съхраним и обезопасим своето имущество;

  • Обикновено са универсални, но има шанс да са конструирани за специален модел/и мобилен дом, така че бъдете внимателни при избора.

Какви органайзери и мрежи можете на намерите на NOMADSERVICE.bg? 

Онлайн магазинът залага на стандартни варианти на органайзери и мрежи за кемпери и каравани, които да паснат идеално на характеристиките на почти всяко превозно средство. Важни характеристики на артикулите са техните размери и материал на изработка. 

Главните различния възникват спрямо мястото, на което следва да бъдат поставени, както и спрямо предназначението им. Част от моделите могат да се закачат на стена, други на седалка, врата или сходен интериорен елемент. Според приспособленията, които могат да се съхраняват в тях, органайзерите могат да са по-специализирани (като например за обувки, за почистващи препарати и сашета) или универсални, в които може да се помества всичко. 

Мрежите за съхранение също са изключително полезно приспособление, което може да се монтира към стена на кемпер или каравана с помощта на стабилизираща алуминиева рамка. 

Поставките, от своя страна, са достъпни в различни цветове и размери, като стандартно се прикрепят чрез завинтване. Подходящи са за всякакви цели и могат да се слагат както в банята, така и в кухнята и всекидневната на мобилния дом. 

Наличието на подобни функционални елементи е ключово, за да сме сигурни, че всичко, от което имаме нужда, ще се събере и ще бъде подредено по правилен и безопасен начин.