Меню
Количка

Барбекюта за каравани и кемпери

Производител: Camp4 Кат.#: 916890
Tom е идеалното барбекю на дървени въглища за пътуване. Въпреки малкия размер за съхранение, повърхността на грила е 50x29 cm. Барбекюто разполага с височина от 43 cm. Допълнителна информация: Барбекю на дървени въглища за спонтанно пътуване: плоско, сгъваемо - само 6,5 см дълбочина Голяма повърх..
128.00 лв.
Цена с ДДС:106.67 лв.
Производител: Camp4 Кат.#: 916881
Барбекю тип куфар от неръждаема стомана. Детайлна информация: Тази скара може да се настрои за няколко секунди.Спестява място благодарение на удобния си размер  Във формат на куфар за лесно транспортиране  Тегло: приблизително 2,5 kgПовърхност на скарата: 33 x 20 cmРазмер в затворено със..
160.00 лв.
Цена с ДДС:133.33 лв.
Производител: Camp4 Кат.#: 914613
Газовата скара Woki: преносима станция за комфортно готвене и печене на скара с възможност за свързване към газова бутилка. Подходящ за широк спектър от методи на приготвяне Традиционно печене на скарата за сочни пържоли и наденички на скараТиган Wok за хрупкави зеленчуци и внимателно приготвяне Ал..
243.50 лв. 267.50 лв.
Цена с ДДС:202.92 лв.
Производител: Cadac Кат.#: 5610-20-12-EF
Здраво, компактно и преносимо барбекю, притежаващо решетка за готвене с незалепващо керамично покритие, изработена от алуминий, така че има перфектно разпределение на топлината. Тавата за мазнина се побира във външен съд и се отстранява лесно за измиване и почистване. Притежава капак (купол) с термо..
488.00 лв.
Цена с ДДС:406.67 лв.
Производител: Cadac Кат.#: 5610-20-15-EF
Здраво, компактно и преносимо барбекю, притежаващо решетка за готвене с незалепващо керамично покритие, изработена от алуминий, така че има перфектно разпределение на топлината. Тавата за мазнина се побира във външнен съд и се отстранява лесно за измиване и почистване. Притежава капак (купол) с..
488.00 лв.
Цена с ДДС:406.67 лв.
Производител: Cadac Кат.#: 5610-20-04-EF
Здраво, компактно и преносимо барбекю, притежаващо решетка за готвене с незалепващо керамично покритие, изработена от алуминий, така че има перфектно разпределение на топлината. Тавата за мазнина се побира във външен съд и се отстранява лесно за измиване и почистване. Притежава капак (купол) с ..
488.00 лв.
Цена с ДДС:406.67 лв.
Производител: Cadac Кат.#: 350/287
Преносимото и универсално газово барбекю тежи по-малко от 4 кг и включва четири взаимозаменяеми повърхности за готвене и грил: стойка за тенджера, решетка за грил с керамично покритие GreenGrill, скара и капак, който може да се използва като тенджера. Safari Chef 2 е идеален за къмпинг, катерене ..
313.00 лв.
Цена с ДДС:260.83 лв.
Производител: Cadac Кат.#: 350/288
Преносимото и универсално газово барбекю тежи по-малко от 4 кг и включва четири взаимозаменяеми повърхности за готвене и грил: стойка за тенджера, решетка за грил с керамично покритие GreenGrill и скара и капак, който може да се използва като тенджера. Safari Chef 2 е идеален за къмпинг, катерене..
313.00 лв.
Цена с ДДС:260.83 лв.
Производител: UNA Кат.#: 916862
Стилният преносим грил Una в цвят тюркоаз е идеалното допълнение към всеки къмпинг. Работи с дървени въглища, което придава уютна атмосфера и прави храната изключително вкусна. Капакът се използва и като поставка, като може да се регулират две степени на височина. Компактен и лесен за съхранение..
205.00 лв.
Цена с ДДС:170.83 лв.
Плоча Pizza Stone 25см за Cadac Safari Chef
със заявка
Производител: Cadac Кат.#: 6544-100
Плочата за печене на пица може да бъде използвана в електрически печки, газови барбекюта, уреди с дървени въглища. Изработена от издръжлив, устойчив на топлина кордиерит, който извлича влагата от тестото, а резултатът е по-вкусна и хрупкава пица.Освен за пици, на плочата можете да печете и хляб..
49.00 лв.
Цена с ДДС:40.83 лв.
Производител: Cadac Кат.#: 98368
Плочата за печене на пица може да бъде използвана в електрически печки, газови барбекюта, уреди с дървени въглища. Изработена от издръжлив, устойчив на топлина кордиерит, който извлича влагата от тестото, а резултатът е по-вкусна и хрупкава пица.Освен за пици, на плочата можете да печете и хляб..
58.00 лв.
Цена с ДДС:48.33 лв.
Производител: Cadac Кат.#: 914526
Плочата за печене на пица може да бъде използвана в електрически печки, газови барбекюта, уреди с дървени въглища. Изработена от издръжлив, устойчив на топлина кордиерит, който извлича влагата от тестото, а резултатът е по-вкусна и хрупкава пица.Освен за пици, на плочата можете да печете и хляб..
74.50 лв.
Цена с ДДС:62.08 лв.
Показани 1 от 12 | 18 (2 Страници)

Едва ли има къмпингуващ, който си представя пътуване с кемпер или каравана без барбекю. Универсалният готварски уред за печене и грил е онова лесно, бързо и вкусно кулинарно решение, което пести време, но не прави компромис с качеството на крайния продукт. И въобще не е изненада, че ще го видите разположен гордо пред всеки паркирал мобилен дом на площадките за къмпингуване, събиращ около себе си членове на семейството и приятелски групи, нетърпеливи да опитат от специалитетите.

Какво да имаме предвид, когато избираме барбекю за нашите кемпери и каравани?

Барбекютата за кемпери и каравани по традиция се захранват от газ, но връзката може да се осъществи по два различни начина в зависимост от модела:

 • С подходящ газов маркуч и редуцир вентил;

 • Със съвместим газов патрон (пълнител).

Първият сценарий ви позволява да вържете основното тяло директно към определен тип газова бутилка, като осигурите съвместимост в налягането. Вторият предполага да ползвате специален патрон, който да се заменя периодично, след като бъде изразходен. Бъдете изключително внимателни при подбора, за да не се окаже, че сте се сдобили с готварско приспособление, което не можете да ползвате. 

Подходящи аксесоари и допълнения и за двата типа можете да намерите в категорията ни “Окомплектовки за барбекюта и газови уреди”. При технически въпроси относно съвместимостта на отделните артикули може да се свързвате с техническия ни екип на телефон 0887 25 87 12.

Други критерии за селекция са:

 • Цвят и размери;

 • Материал на покритието; 

 • Брой части и приспособления за различен тип готвене; 

 • Тегло;

 • Мощност;

 • Консумация на газ;

 • Работно налягане.

Какви модели барбекю и скари можете да намерите в NOMADSERVICE.bg?

Сред нашата продуктова гама можете да намерите утвърдени предложения на международната марка CADAC, която е лидер в производството на барбекюта за кемпери и каравани. Предложенията им се отличават с надеждност, дългосрочна и безпроблемна употреба напред в годините, както и с огромно разнообразие. В тази категория можете да разгледате и функционални аналози на стандартните устройства като газови скари или уреди тип куфар. 

В допълнение, предлагаме най-различни аксесоари, улесняващи готвенето, съхранението и транспортирането на уредите. Пример за такива са:

 • Защитно покривало за барбекюта CADAC;

 • Плочи за пица;

 • Четка и препарат за почистване на отлагания;

 • Щипки;

 • Подправки за месо, зеленчуци и други.

Прочетете внимателно упътванията и помощните инструкции, за да сте сигурни, че артикулът ще съответства на вашите предпочитания.