Меню
Количка

Защита от пожари в каравани и кемпери

Пожарогасител Maus Xtin Klein
със заявка
Производител: MAUS Кат.#: 1350-2
Фирма MAUS използва иновативна активна формула за гасене на пожари, базирана на калий, като не оставя вредни отпадни вещества. Аерозолният пожарогасител "MAUS XTIN Klein" гаси пожари с дим на калиева основа - без никакви остатъци от гасителен агент, какъвто е случаят с класическите пожарогасител..
201.50 лв.
Цена с ДДС:167.92 лв.
Пожарогасител стикер Maus Stixx
Топ със заявка
Производител: MAUS Кат.#: 1350
Има място в кемпера или караваната, където се съмнявате, че може да възникне пожар? Съществуват компактни и удобни пожарогасители под формата на стикери, благодарение на които ще си осигурите допълнително равнище на комфорт и безопасност. В момента, в който устройството усети температура над 380°..
50.00 лв.
Цена с ДДС:41.67 лв.
Пожарогасител стикер Maus Stixx PRO
със заявка
Производител: MAUS Кат.#: 1350-1
Защо MAUS Stixx Pro е толкова добро допълнение към MAUS Stixx? Уникалните характеристики на MAUS Stixx Pro го правят по-интелигентно решение за по-обхватни пространства. Това се дължи на по-ниската температура на задействане и 100% обхващане на зоната от страна на гасителния агент след като е активи..
120.00 лв.
Цена с ДДС:100.00 лв.
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)

Има множество начини да си осигурите подходяща защита против възникване на пожари в кемпери и каравани. Ние то NOMADSERVICE.bg сме избрали да ви представим един от най-приложимите такива, който покрива всички изисквания за безопасност и лесна инсталация. 

Какво представляват стикерите за защита от пожари за кемпери и каравани?

Стикерите за защита от пожари са малки и компактни приспособления с размери не повече от няколко сантиметра, които се залепят на стратегически места в кемперите и караваните, където е по-вероятно да възникне пожар. Такива са например електроуреди като пералня, хладилник или специфични пространства като електрически блокове, LPG зоните, акумулаторът, дори самото разпределително електрическо табло. 

В момента, в който стикерите засекат равнище на температура, надвишаващо определени градуси по целзий, те започват да отделят безвредни химични вещества, които да спомогнат за предотвратяване на опасното явление. По този начин сте сигурни, че потенциалното развитие на пожара ще бъде предотвратено още в зародиш, преди да се разпространи и доведе до нежелани щети.

Какви са предимствата на стикерите за защита от пожари за кемпери и каравани?

Като основни положителни черти на различните видове стикери, свързани със защита от пожари в кемпери и каравани можем да изброим следното: 

  • Реагират бързо, в рамките на секунди;

  • Компактни размери; 

  • Ниско тегло;

  • Самостоятелност и независимост от други системи;

  • Не са под налягане, което ги прави изключително взривоустойчиви;

  • Инсталират се лесно;

  • Не изискват почти никаква поддръжка;

  • Животът им продължава с години. 

Всички тези качества ги правят изключително приложим и предпочитан избор за повечето мобилни домове, на който можете да разчитате в дългосрочен план относно вашата сигурност и защита. 

Какви пожарогасители стикери можете да намерите на NOMADSERVICE.bg?

В онлайн магазина можете да откриете стандартните стикери Maus Stixx и усъвършенстваното допълнение към тях Maus Stixx PRO, с чиято помощ ще достигнете до желаното високо равнище на сигурност и комфорт. 

За допълнителни въпроси относно тяхната експлоатация и правилно поставяне можете да се обърнете към техническия ни екип на телефон 0887 25 87 12. При желание за директна поръчка, можете да позвъните директно на консултантите ни в областта на продажбите на телефон 0876 54 66 57. Ще сме щастливи да ви помогнем в избора на защитно устройство, което да се отличава с висока ефективност и благонадеждност!