Меню
Количка

Оборудване за кемпери

Мини фурна за къмпинг от 3 части Omnia
Топ със заявка
Производител: Omnia Кат.#: 92218
Къмпингувайте със стил и не правете компромис с качеството на храната и комфорта си, дори когато сте на къмпинг!Запознайте се с Омния - мини фурната за къмпинг, за която всички говорят!Неслучайно тя има 100% положителни отзиви от клиентите ни. Освен че е компактна, многофункционална и практична, ня..
103.00 лв.
Цена с ДДС:85.83 лв.
Производител: Camp4 Кат.#: 914613
Газовата скара Woki: преносима станция за комфортно готвене и печене на скара с възможност за свързване към газова бутилка. Подходящ за широк спектър от методи на приготвяне Традиционно печене на скарата за сочни пържоли и наденички на скараТиган Wok за хрупкави зеленчуци и внимателно приготвяне Ал..
243.50 лв. 267.50 лв.
Цена с ДДС:202.92 лв.
Производител: Cadac Кат.#: 350/287
Преносимото и универсално газово барбекю тежи по-малко от 4 кг и включва четири взаимозаменяеми повърхности за готвене и грил: стойка за тенджера, решетка за грил с керамично покритие GreenGrill, скара и капак, който може да се използва като тенджера. Safari Chef 2 е идеален за къмпинг, катерене ..
314.00 лв.
Цена с ДДС:261.67 лв.
Газово барбекю Safari Chef 2 LP 30 mbar за редуцир
Топ със заявка
Производител: Cadac Кат.#: 350/288
Преносимото и универсално газово барбекю тежи по-малко от 4 кг и включва четири взаимозаменяеми повърхности за готвене и грил: стойка за тенджера, решетка за грил с керамично покритие GreenGrill и скара и капак, който може да се използва като тенджера. Safari Chef 2 е идеален за къмпинг, катерене..
314.00 лв.
Цена с ДДС:261.67 лв.
Производител: Camp4 Кат.#: 92311
Комплект от 7 части, състоящ се от: 1 тенджера: 22 см1 тиган с 2 дръжки: 22 см2 тенджери: 16 см + 18 см2 капака от неръждаема стомана: 18 см + 22 см1 дръжкаДетайлна информация: Много леки Естетичен дизайнГотварски съдове за къмпинг и домакинство..
135.00 лв.
Цена с ДДС:112.50 лв.
Производител: Thetford Кат.#: 671101
Тоалетна C 402 X е със собствен резервоар за вода 15 литра. и е най-високото ниво на комфорт на пазара. Тя е лека, висококачествена и издръжлива. Тиха, но мощна система за измиване, лесна и удобна за изпразване. Подвижният резервоар за събиране на отпадъци я прави най-доброто санитарно решение за ва..
1,786.00 лв.
Цена с ДДС:1,488.33 лв.
Производител: Dometic Кат.#: 9600025328
Ново поколение преносим компресорен хладилник и фризер с изключително ефективен и тих компресор и специална електроника предпазваща акумулаторната батерия от дълбок разряд. Възможност за работа на 12/24V DC, 100-240V AC. Перфектно охлаждане дори и при изключително висока околна температура. Мощен..
1,920.00 лв. 1,960.00 лв.
Цена с ДДС:1,600.00 лв.
Хладилник за кола с компресор, DECAKILA, 45W, 12/24/220 V, 30 L
Ново Топ -10 %
Кат.#: DKL KUFG007B
Преносим компресорен хладилник с функция за фризер. Изключително подходящ за употреба както в дома, така и в автомобил, каравана, лодка и др. Хладилникът е с 3-степенна настройка за защита на акумулатора на автомобила от ниско напрежение (прекомерно зареждане). Директно охлаждане на компресора...
542.00 лв. 602.00 лв.
Цена с ДДС:451.67 лв.
Хладилник за кола с компресор, DECAKILA, 55W, 12/24/220 V, 60 L
Ново Топ -10 %
Кат.#: DKL KUFG008B
Преносим компресорен хладилник с функция за фризер. Изключително подходящ за употреба както в дома, така и в автомобил, каравана, лодка и др. Хладилникът е с 3-степенна настройка за защита на акумулатора на автомобила от ниско напрежение (прекомерно зареждане). Директно охлаждане на компресора...
683.00 лв. 758.50 лв.
Цена с ДДС:569.17 лв.
Производител: Camp4 Кат.#: 940293
Сгъваема кутия с вместимост 45 л, фиксиращи скоби, капак и четири колела. Размери: 61 x 45 x 10 / 30,4cm..
56.50 лв.
Цена с ДДС:47.08 лв.
Производител: Thetford Кат.#: 92820
Удобна, практична и здрава преносима тоалетна, която не се нуждае от свързване към водопровод и канализация. Параметри: Казанче за вода: 15л Отпаден резервоар: 21л Тегло: 4кг Размери: 41х38х43см Позиция на сядане: 41см Датчик за нивото на отпадния резервоар За повече информация, разгледа..
270.00 лв. 291.00 лв.
Цена с ДДС:225.00 лв.
Производител: Thetford Кат.#: 9960785
Малка и мощна!Високоефективна, 2½ пъти концентрирана течност за касетата с отпадна вода на вашата мобилна тоалетна. Подходяща за ежедневна употреба.Притежава всички качества на сашетата, но е по-удобен за случаите, в които ползвате кемпера за по-кратко време, тъй като можете да регулирате количество..
38.00 лв.
Цена с ДДС:31.67 лв.
Показани 1 от 12 | 51 (5 Страници)

Кемперите са мобилни домове, които по традиция си идват доста добре обезпечени откъм всички основни функционалности. И все пак има няколко типа аксесоари, които няма как да пропуснем да споменем като по-важни.

Подходящото оборудване за кемпер включва наличие на електрическа, газова и водна система, подходящо отопление, система за вентилация, кухненски принадлежности, тоалетна. Ние от екипа на NOMAD решихме да направим един бърз обзор на различните видове оборудване за кемпер, като в продуктовата част на категорията можете да разгледате конкретните ни предложения.

За конкретни и индивидуални консултации относно подходящо оборудване за кемпер, препоръчваме да се свържете директно със сервизния екип на телефон 0887 25 87 12 или да опишете ситуацията си в имейл до info@nomadservice.bg.

Оборудване за кемпер 1 >> Качествени и достъпни артикули за кемпери и каравани от онлайн магазин NOMAD
Оборудване за кемпер >> Разгледай предложенията на онлайн магазин NOMAD

Кое е най-необходимото оборудване за кемпер?

Оборудване за кемпер, предназначено за водна система

Няма как да започнем темата, касаеща оборудване за кемпер, с нещо друго освен водата. тя е първа необходимост по време на път, затова трябва да сме сигурни, че имаме един или два водни резервоара - за чиста и мръсна вода, подходящи туби и водна помпа (хидрофорна или за потапяне). Конструирана по правилния начин с маркучи и фитинги, водната инсталация снабдява елементи като душ, вградена тоалетна, мивка.

Редно е пълното оборудване за кемпер, свързано с водната инсталация, да включва и външна връзка, която да позволява зареждане на резервоара от стационарен източник.

Оборудване за кемпер, предназначено за електрическа система

Както знаем, в мобилните домове има два типа електрически инсталации с различно напрежение - 220V AC и 12V DC, които се захранват съответно от генератор и инвертор. Част от електрическото оборудване за кемпер се присъединява към първия тип източник, а останалата част - към втория. По примера на водната система, и тук съществуват външни връзки за зареждане на ток, което се случва чрез т.нар. удължители.

С електричество работят множество консуматори под формата на електрически уреди: осветление, водна помпа, хладилник, телевизор, USB зарядни, кафемашини, електрически тенти или стъпала, и въобще всичко, позиционирано в мобилния дом, за което е нужен ток.

Стандартно кемперите идват с вече изградена електрическа система, но хубаво е да знаете, че модификации са възможни, ако се прецени, че заложеното по проект не отговаря на вашите нужди.

Оборудване за кемпер, предназначено за газова система

Газовата система е друг компонент, без който нито едно оборудване за кемпер би било завършено и цяло. Препоръчваме да се сдобиете с една или две газови бутилки, по възможност зареждаеми, за да не се налага да ги разкачате при всяко пълнене. Това изисква и наличието на пълначка с различни типове адаптери, двойна система за паралелната им работа, газови маркучи, подходящ филтър и други компоненти, сглобени по определен функционален начин.

Оборудване за кемпер, предназначено за отопление и вентилация

Като оборудване за кемпер, което отоплява, препоръчваме монтирането на дизелова или нафтова печка. За охлаждане или вентилация можете да разчитате на подходящ люк, капандура, прозорец, или директно на климатик, монтиран на стената или тавана. Естествено, това ще се отрази на енергийната ви консумация, така че си заслужава да помислим и за допълнителен източник на ток, преди да се спрете на решение от този тип.

Кухненско оборудване за кемпер

Кухненското оборудване за кемпер до голяма степен е вградено в превозното средство, но мнозина предпочитат да готвят навън, за което се изисква малко повече подготовка. Към вече споменатата газова система спокойно може да се присъединят външни котлони, барбекю, скара или друг уред, което да ви помогне по бърз и удобен начин да приготвите закуска, вечеря, обяд или междинно хранене. Като безценен помощник в това начинание препоръчваме мини фурна за къмпинг Omnia, която работи на всякакъв тип топлинен източник (без индукционен котлон) и в нея могат да се приготвят изключително вкусни гозби.

Оборудване за кемпер 2 >> Качествени и достъпни артикули за кемпери и каравани от онлайн магазин NOMAD
Оборудване за кемпер >> Избери своите верни помощници още сега от онлайн магазин NOMAD

Оборудване за кемпер, предназначено за тоалетна и препарати за почистване

Няма как да не споменем и тази така деликатна тема, свързана с присъствието на тоалетна в кемпера. Дали ще се спрете на вграден или преносим модел, това зависи от личните ви предпочитания, но и в двата случая силно препоръчваме да помислите за хигиената и чистотата. Затова се снабдете с оборудване за кемпер под формата на щадящи препарати, с които да поддържате изрядния ѝ вид и функционалности за дълго, дълго време.

Оборудване за кемпер, предназначено за нивелиране и стабилизиране

Макар и на колела, мобилните ни домове трябва да са здраво ”стъпили” на земята, за да ни осигурят стабилността, от която имаме нужда. За тази цел допринася оборудване за кемпер като клинове за нивелиране и стабилизиране, подложки против хлъзгане, блокировки и други.

С какви видове оборудване за кемпер можем да направим мобилния си дом по-функционален?

Като примери за подходящо допълнително оборудване за кемпер, чрез което да надстроите мобилния дом по функционален начин, можем да дадем следните примери:

 • Оборудване за кемпер под формата на подходяща тента;

 • Оборудване за кемпер под формата на антена;

 • Оборудване за кемпер под формата на соларен сет;

 • Оборудване за кемпер под формата на брави и ключалки;

 • Оборудване за кемпер под формата на маси, столове, постелка;

 • Оборудване за кемпер под формата на газова аларма;

 • Оборудване за кемпер под формата на вграден сейф;

 • Оборудване за кемпер под формата на органайзери;

 • Оборудване за кемпер под формата на допълнително осветление;

 • Оборудване за кемпер под формата на вътрешна или външна термична изолация за екстремно високи температури.

Оборудване за кемпер 3 >> Качествени и достъпни артикули за кемпери и каравани от онлайн магазин NOMAD
Оборудване за кемпер >> Надеждният избор от онлайн магазин NOMAD

Защо да се съобразите с препоръките относно подходящо оборудване за кемпер, които ние от NOMAD ви даваме?

Зад името NOMAD стоят хиляди часове неуморен труд на екипа ни, който се грижи за сервизирането на вашите мобилни домове, както и за подбора на най-доброто оборудване за кемпер, достъпно на пазара. Може невинаги да сме на 100% прави, но сме отворени за обратна връзка и смятаме, че имаме известно право да си позволим да направим поне някои препоръки за вашия мобилен дом. Естествено, не е необходимо да се съобразявате с тях, но винаги е полезно да ги имате предвид.

Типовете оборудване за кемпер, които са влезли в тази категория, са артикули, които самите ние или нашите редовни клиенти активно ползват. Тук ще намерите:

 • Оборудване за кемпер, което принадлежи към номенклатурата на водещи световни и европейски марки;

 • Оборудване за кемпер, което отговаря на всички стандарти за качество;

 • Оборудване за кемпер, което е практично и универсално;

 • Оборудване за кемпер, което носи усещане за стабилност, благонадеждност и устойчивост;

 • Оборудване за кемпер, което ще е до вас дори и в най-деликатните моменти и ще бъде верен партньор във всички ваши пътешествия.

Надяваме се да сме помогнали поне малко за подсигуряването на най-правилното оборудване за кемпер. 

За още идеи и вдъхновение разгледайте YouTube канала на NOMAD, където ще намерите полезна и актуална информация за различни проекти и реализацията им. В случай че ви хареса, може и да се абонирате, няма да ви се разсърдим.

Прекрасни пътешествия, номади!

---

Кое е най-необходимото оборудване за кемпер?

Оборудване за кемпер, предназначено за водна система

Оборудване за кемпер, предназначено за електрическа система

Оборудване за кемпер, предназначено за газова система

Оборудване за кемпер, предназначено за отопление и вентилация

Кухненско оборудване за кемпер

Оборудване за кемпер, предназначено за тоалетна и препарати за почистване

Оборудване за кемпер, предназначено за нивелиране и стабилизиране

С какви видове оборудване за кемпер можем да направим мобилния си дом по-функционален? 

Защо да се съобразите с препоръките относно подходящо оборудване за кемпер, които ние от NOMAD ви даваме?