Меню
Количка

OSMO

Производител: OSMO Кат.#: OSMOTOPOIL
Osmo Top Oil е покритие за дърво на основата на естествени растителни масла и вакси, създадено специално за обработка на хоризонтални плоскости, дървени мебели, кухненски и работни плотове.Обработената повърхност с Топ Ойл, запазва естествения си вид и става устойчива на петна от разливания на ..
58.00 лв.
Без данък:48.33 лв.
Производител: OSMO Кат.#: OSMOORG
Масло с твърда вакса оригинал е идеално покритие за повърхности, подложени на ежедневна експлоатация. Особено подходящо за дървени и коркови подове, покрития и за мебели, използвани всекидневно. Дървесината, обработена с маслото, запазва естествения си вид и въздействие на дървото. Предимства: ..
85.00 лв.
Без данък:70.83 лв.
Производител: OSMO Кат.#: OSMOCOL
Равномерно оцветяване и хармоничен резултат. Избор от пет невероятно топли и естествени цветови нюанса, избелено и модерния графит. Маслото с твърда вакса (цветно) се препоръчва специално за ламперия, паркети, дюшемета, мебели и плотове. Цветното прозрачно масло с твърда вакса е водо и прахо..
86.50 лв.
Без данък:72.08 лв.
Производител: OSMO Кат.#: OSMONATRAW
Маслото запазва напълно естествения цвят на дървесината. При използване на масло с твърда вакса (натурално) повърхността остава същия цвят като необработена, без "мокър ефект". В същото време получавате надеждна защита. Необработена дървесина в първоначалния си вид има светъл, блед характер, е..
86.50 лв.
Без данък:72.08 лв.
Производител: OSMO Кат.#: OSMOV
Микрофибърен валяк 10 см - подходящи за мебели, фасадни елементи, ламперии и др Предимства: за обработка на дървена повърхност с всички масла на OSMO лесно равномерно нанасяне микрофибърни, безшевни малък - 1 бр.x 10 см..
5.00 лв.
Без данък:4.17 лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)