Меню
Количка

PIATRAONLINE

Производител: PIATRAONLINE Кат.#: ARDF-74
Елегантността на каменния тапет SKIN Бронз се дължи на успокояващия пясъчен цвят. Багрите на материала позволяват ползването му като фон в множество декоративни стилове – от пищни до монохромни. Банята, кухнята, дневната стая, офисът, ресторантът или дори чакалнята са само някои от пространствата, в..
62.50 лв.
Без данък:52.08 лв.
Производител: PIATRAONLINE Кат.#: ARDF-95
Гъвкавият тапет SKIN е част от най-новите тенденции както в екстериорния, така и в интериорния дизайн. Достъпната цена в съчетание с висока устойчивост и лесен монтаж правят този продукт удобен начин за създаване на красива и по-практична работна и жилищна среда. Произвеждан по немска технология, ка..
62.50 лв.
Без данък:52.08 лв.
Производител: PIATRAONLINE Кат.#: ARDF-103
Продуктът SKIN се нарича каменен тапет, защото е много тънък: 1.5-3 мм и също така е много лесен за монтаж. За рязане на каменният тапет SKIN имате нужда само от дърводелски инструменти, без нужда от укрепване. Каменният тапет SKIN Зелен океан е устойчив на удари, вода, UV лъчи и е хипоалергенен. И ..
62.50 лв.
Без данък:52.08 лв.
Производител: PIATRAONLINE Кат.#: ARDF-91
Каменният тапет SKIN Злато  е изключително податлив камък с вълшебни златисти отсенки. Макар да изглежда фин, този каменен тапет всъщност се отличава с впечатляваща устойчивост. Монтажът е лесен за всякаква повърхност и материал, без да е необходимо специално укрепване. В повечето случаи този п..
62.50 лв.
Без данък:52.08 лв.
Производител: PIATRAONLINE Кат.#: ARDF-94
Произведен по немска технология, каменният тапет SKIN Индийска есен, със своите месингови нюанси и с усещането за есен, което вдъхва, лесно постига единение между минималистичен и традиционен дизайн. С дебелина само 1.5-3  мм (1-2 кг/кв.м), този продукт може да се използва в различни форми с ра..
62.50 лв.
Без данък:52.08 лв.
Производител: PIATRAONLINE Кат.#: ARDF-101
Със своята невероятна податливост, този естествен камък има чудесен потенциал да преобрази всяко пространство. От стенно покритие в бани, кухни, дневни стаи, ресторанти и изби до облицоване на мебели: многоцветният каменен тапет SKIN има неизброими приложения. Неговите различни текстури изпъкват най..
62.50 лв.
Без данък:52.08 лв.
Производител: PIATRAONLINE Кат.#: ARDF-75
С дебелина само 1.5-3  мм (1-2 кг/кв.м), този продукт може да се използва в различни форми с различни материали. Без да се изискват допълнително укрепване, този каменен тапет е идеален за външни облицовки на фасади на търговски центрове, вили, огради и др. Ще бъдете изумени и от интериорните об..
62.50 лв.
Без данък:52.08 лв.
Производител: PIATRAONLINE Кат.#: ARDF-107
Каменният тапет SKIN Сребърно сияние  успява убедително да внуши близост с природата. Идеален е за външни облицовки: кръгли колони, огради, покриви, вили, фасади на търговски центрове, ресторанти и др., но е и подходящ за интериорни облицовки, например в дневни стаи, кухни, ресторанти, сауни ил..
62.50 лв.
Без данък:52.08 лв.
Производител: PIATRAONLINE Кат.#: ARDF-7300
В гамата SKIN добавяме напълно нов продукт, отличаващ се с възхитителна модерна текстура: представяме ви каменните тапети SKIN Форест 122 х 61 см. Прекрасен материал, който лесно се съчетава с други облицовки от дърво, стъкло, метал или естествен камък. Каменният тапет от шистов камък SKIN може да ..
62.50 лв.
Без данък:52.08 лв.
Производител: PIATRAONLINE Кат.#: ARDF-85
С дебелина само 1.5-3 мм (1-2 кг/кв.м), произведеният по немска технология каменен тапет SKIN Калифорнийско злато е идеален за невероятен брой аранжировки – както екстериорни, така и интериорни – в обществения и частния сектор. Продуктът е перфектен за вертикални външни облицовки на търговски центро..
62.50 лв.
Без данък:52.08 лв.
Производител: PIATRAONLINE Кат.#: ARDF-93
Червеникавите отсенки на каменния тапет SKIN Кестен създават освежаваща атмосфера във всяко пространство. Материалът е подходящ за почти всякакви оформления поради своята изключителна трайност и невероятна многофункционалност. С дебелина от 1.5-3 мм SKIN Кестен може да се използва не само за облицов..
62.50 лв.
Без данък:52.08 лв.
Производител: PIATRAONLINE Кат.#: ARDF-88
Каменният тапет SKIN може да се използва при външни облицовки без каквото и да е укрепване. Този продукт има почти неограничени възможности за приложение поради теглото си от 1-2 кг/кв.м и дебелина от 1.5-3 мм. Продуктът има също UV защита и е водоустойчив (подходящ за сауни, бани, мазета). Каменния..
62.50 лв.
Без данък:52.08 лв.
Показани 1 от 12 | 14 (2 Страници)