Меню
Количка

Симулатор D+ 12V Carbest

Симулатор D+ 12V Carbest
Симулатор D+ 12V Carbest
  • Наличност: Наличен
  • Точки: купи и вземи 117 бонус точки
  • Кат.#: 812241
  • Тегло: 0.15кг
118.00 лв.
Цена без ДДС: 98.33 лв.
Цена в бонус точки: 5899

Симулатор D+ 12V Carbest

Приспособление за управление за записване на операцията по зареждане в 12-волтова бордова мрежа (работещ двигател). Ако допълнителните консуматори трябва да се включват само при работещ двигател (генераторът доставя електричество) или ако бордовият акумулатор трябва да се зарежда и чрез изолиращо реле чрез свързване на бордовия акумулатор и стартерния акумулатор, тогава D+ контактът на алтернатора обикновено се използва за управление на реле. Този контакт обаче често не е достъпен в превозното средство, вече не е наличен при по-новите алтернатори, не е наличен в контейнерна конструкция или обикновено се изисква управление, зависимо от напрежението. Симулаторът D+ може да помогне. Управляван от напрежение (например от стартерната батерия), той генерира съответен сигнал за последващо мощно (разделящо) реле Допълнителни възможни приложения възникват при управлението на допълнителни консуматори, които трябва да се активират само когато батерията е достатъчно заредена, например на климатична система в режим на шофиране или превключване на хладилник, студена или топла кутия на 12 V работа на борда.

Интелигентната оценка на напрежението на праговете на превключване избягва неправилно задействане в случай на спадове или пикове на напрежението. Динамичното откриване на прага също така избягва люлеенето около точките на превключване при превключване на много големи товари. Статусът на превключване се индикира от светодиод.

Електрониката е защитена от влага, връзката се осъществява в областта на задната клема с щепселна винтова клема. Превключващият изход може да бъде натоварен с 12V / 0,5A, устойчив е на късо съединение и претоварване и е от тип PNP, плюс изход, натоварване от страната на земята. "

Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър