Меню
Количка

Сикафлекс 522 300 мл, стоманеносиво

Сикафлекс 522 300 мл, стоманеносиво
Сикафлекс 522 300 мл, стоманеносиво
  • Наличност: Наличен
  • Точки: купи и вземи 21 бонус точки
  • Кат.#: 112532
  • Тегло: 0.30кг
  • Лист с данни
22.00 лв.
Цена без ДДС: 18.33 лв.
Цена в бонус точки: 1099

Sikaflex®-522 е еднокомпонентно STP лепило и уплътнител с ниски емисии. Продуктът има добра устойчивост на атмосферни влияния и мухъл. Sikaflex®-522 отговаря на най-високите EHS изисквания и проявява добра адхезия към широка гама от основи с малко предварителна обработка.

Области на приложение

Sikaflex®-522 прилепва добре към голямо разнообразие от основи и е подходящ за вътрешно и външно еластично уплътняване и лепене. Подходящ е за приложения в зони с въздушна вентилация Подходящите субстратни материали включват дърво, стъкло, метали, грундове за метал и бояджийски покрития (системи от 2 части), керамични материали и пластмаси. Потърсете съвет от производителя и извършете тестове върху оригинални основи, преди да използвате Sikaflex®-522 върху материали, склонни към напукване под напрежение. Този продукт е подходящ само за опитни професионални потребители. Трябва да се извърши тест с действителни субстрати и условия, за да се гарантира адхезия и съвместимост на материала.

Цвят: стоманеносиво.

Цялото разнообразие на лепилата Sikaflex можете да разгледате в категорията "Лепила за уплътнение" или да позвъните на екипа ни за консултация.

Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър