Меню
Количка

Лепило за каменни тапети SKIN Soudal FIX ALL 4 кг Soudal FIX ALL - 4 кг

Лепило за каменни тапети SKIN Soudal FIX ALL 4 кг Soudal FIX ALL - 4 кг
Лепило за каменни тапети SKIN Soudal FIX ALL 4 кг Soudal FIX ALL - 4 кг
  • Наличност: Наличен
  • Точки: купи и вземи 98 бонус точки
  • Кат.#: APN-4371
  • Тегло: 4.00кг
98.00 лв.
Цена без ДДС: 81.67 лв.
Цена в бонус точки: 4900

Изключително трайно лепило с еластична импрегнираща гума на основата на хибридни полимери SMX и много силно залепване (висока устойчивост на първоначалното спояване). Много добре лепи и върху мокри материали

Текстурата на Soudal FIX ALL Floor & Wall е подобна на паста и ще образува филм за 25 минути, като времето за пълно втвърдяване е 24 часа за слой от 3 мм. Отлична адхезия за всички строителни материали –както и за мокри материали: бетон, тухла, естествен камък, гипсокартон, дърво и дървени материали, метал, стъкло, керамика и повечето пластмаси като: PVC, полистирен, полиакрилат и поликарбонати.

Естествен химикал – не реагира с повърхността, не обезцветява ръбовете на порестите материали. Устойчив на реакции със слаби киселини, основи, разтворители и масла Устойчив на атмосферни и климатични промени, както и на излъчвания Може да се боядисва след втвърдяване – дори с бои на водна основа

Като висококачествено еднокомпонентно лепило с висока якост на залепване, Soudal FIX ALL Floor & Wall е разработен на базата на SMX® хибридна полимерна технология, химически неутрален и напълно еластичен с универсална употреба за всички видове повърхности.

Нанасяне:

  • Идеален за лепене на големи елементи – паркет, летви, дъски и др. На места, където не е възможна механична поддръжка – докато лепилото се втвърди
  • Лепене на метали, ламинати и пластмаси (с изключение на тефлон, PE и PP), твърда дървесина и др. на места, изложени на динамично натоварване и вибрации.
  • Фиксиране на информационни табели, кутии, букви и цифри и др. (метал, стъкло, пластмаса) върху външни стени и огради
  • Лепене на огледала и огледални стени върху бетон, тухли, мазилки, шлайфана повърхност и плочки, дърво, гипсокартон и стъкло, фугирани плочки от естествен камък (мрамор, гранит и др.)
  • Еластично лепене и фугиране на паркет, прагове, парапети, декоративни летви, изолационни плочи, корк, стъкло и минерална вата върху дърво, PAL, мазилка, тухли, бетон, метал и др.

Опаковка: Бака 4 кг (разход 2.50 - 3 кв.м/бака)

Срок на годност: 12 месеца за неотворена опаковка

Да се съхранява на хладно и сухо място с температурен диапазон: 5 - 25 ° C.

Цвят: Бял

Доставката на продукта може да отнеме около 3-4 работни дни след направата на поръчката.

Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър