Меню
Количка

Препоръчано от NOMAD

Препоръчано от NOMAD
Мини фурна за къмпинг от 3 части Omnia
Топ със заявка
Производител: Omnia Кат.#: 92218
Къмпингувайте със стил и не правете компромис с качеството на храната и комфорта си, дори когато сте на къмпинг!Запознайте се с Омния - мини фурната за къмпинг, за която всички говорят!Неслучайно тя има 100% положителни отзиви от клиентите ни. Освен че е компактна, многофункционална и практична, ня..
103.00 лв.
Цена с ДДС:85.83 лв.
Производител: Camp4 Кат.#: 916881
Барбекю тип куфар от неръждаема стомана. Детайлна информация: Тази скара може да се настрои за няколко секунди.Спестява място благодарение на удобния си размер  Във формат на куфар за лесно транспортиране  Тегло: приблизително 2,5 kgПовърхност на скарата: 33 x 20 cmРазмер в затворено със..
160.00 лв.
Цена с ДДС:133.33 лв.
Производител: Camp4 Кат.#: 914613
Газовата скара Woki: преносима станция за комфортно готвене и печене на скара с възможност за свързване към газова бутилка. Подходящ за широк спектър от методи на приготвяне Традиционно печене на скарата за сочни пържоли и наденички на скараТиган Wok за хрупкави зеленчуци и внимателно приготвяне Ал..
243.50 лв. 267.50 лв.
Цена с ДДС:202.92 лв.
Производител: Cadac Кат.#: 350/287
Преносимото и универсално газово барбекю тежи по-малко от 4 кг и включва четири взаимозаменяеми повърхности за готвене и грил: стойка за тенджера, решетка за грил с керамично покритие GreenGrill, скара и капак, който може да се използва като тенджера. Safari Chef 2 е идеален за къмпинг, катерене ..
314.00 лв.
Цена с ДДС:261.67 лв.
Газово барбекю Safari Chef 2 LP 30 mbar за редуцир
Топ със заявка
Производител: Cadac Кат.#: 350/288
Преносимото и универсално газово барбекю тежи по-малко от 4 кг и включва четири взаимозаменяеми повърхности за готвене и грил: стойка за тенджера, решетка за грил с керамично покритие GreenGrill и скара и капак, който може да се използва като тенджера. Safari Chef 2 е идеален за къмпинг, катерене..
314.00 лв.
Цена с ДДС:261.67 лв.
Производител: UNA Кат.#: 916862
Стилният преносим грил Una в цвят тюркоаз е идеалното допълнение към всеки къмпинг. Работи с дървени въглища, което придава уютна атмосфера и прави храната изключително вкусна. Капакът се използва и като поставка, като може да се регулират две степени на височина. Компактен и лесен за съхранение..
205.00 лв.
Цена с ДДС:170.83 лв.
Кат.#: АТ2000STC
Компактният въздушен отоплител Air Top 2000 STC е един впечатляващ уред - рентабилно решение с нискък разход на гориво. Компактната конструкция на Air Top 2000 STC позволява бърз монтаж в или извън превозното средство. Този отоплител загрява въздуха във вътрешността или в товарното пространство..
2,385.00 лв. 2,425.00 лв.
Цена с ДДС:1,987.50 лв.
Кат.#: ATEV40
Автономните отоплители от серията Air Top поддържат автоматично зададената температура в кабината посредством плавно регулиране на топлинната мощност. Новият Air Top Evo предлага повече комфорт, сигурност и мощност за по-големи превозни средства. С него кабината и карго-отделението се отопляват бъ..
3,092.00 лв. 3,142.00 лв.
Цена с ДДС:2,576.67 лв.
Производител: Camp4 Кат.#: 92313
Комплектът съдове е с цвят кралскосиньо, с незалепващо покритие и изолирани, черни пластмасови дръжки. Изработен от лек алуминий. Комплектът от 9 части се състои от: 3 универсални съда (около Ø16), 1 тиган (около Ø22 см), 1 тенджера, 2 капака, 1 щипка...
146.00 лв.
Цена с ДДС:121.67 лв.
Производител: Camp4 Кат.#: 92311
Комплект от 7 части, състоящ се от: 1 тенджера: 22 см1 тиган с 2 дръжки: 22 см2 тенджери: 16 см + 18 см2 капака от неръждаема стомана: 18 см + 22 см1 дръжкаДетайлна информация: Много леки Естетичен дизайнГотварски съдове за къмпинг и домакинство..
135.00 лв.
Цена с ДДС:112.50 лв.
Производител: Thetford Кат.#: 671101
Тоалетна C 402 X е със собствен резервоар за вода 15 литра. и е най-високото ниво на комфорт на пазара. Тя е лека, висококачествена и издръжлива. Тиха, но мощна система за измиване, лесна и удобна за изпразване. Подвижният резервоар за събиране на отпадъци я прави най-доброто санитарно решение за ва..
1,786.00 лв.
Цена с ДДС:1,488.33 лв.
Производител: Cadac Кат.#: 202P1-20-EU
Стилното газово барбекю 2-Cook Pro Deluxe е олекотено устройство и е най-добрият спътник по време на къмпингуване, с две независими горелки, всяка с пиезо запалване. Удобно за приготвяне на храна за между 2 и 4 души.2-Cook Pro Deluxe се предлага с две стойки за тигани, плоска плоча с керамично покри..
304.00 лв.
Цена с ДДС:253.33 лв.
Показани 1 от 12 | 91 (8 Страници)

Здравейте, прекрасни номади!

Ако четете този текст и разглеждате категорията, значи мнението ни е важно за вас - факт, който искрено оценяваме.

Знаете, че правилното и бюджетно оборудване на мобилните домове е задача с повишена трудност, защото изисква съобразяването на множество променливи и вземането на важни решения, които да дефинират качеството на нашите пътувания.

Затова решихме да се ангажираме и да дадем някои основни препоръки, които да ви помогнат да се сдобиете с кемпера или караваната на вашите мечти, която ще ви служи дълго време, и то успешно.

Препоръчано от NOMAD 1 >> Качествени и достъпни артикули за кемпери и каравани от онлайн магазин NOMAD
Препоръчано от NOMAD >> Разгледай предложенията на онлайн магазин NOMAD

Какво ще откриете в раздела “Препоръчано от NOMAD”?

В “Препоръчано от NOMAD” сме подбрали няколко предложения за подходящо оборудване в различните главни аспекти, имащи отношение към обзавеждането на мобилните домове:

 • Кухня и кухненски аксесоари;

 • Водна система;

 • Газова система;

 • Електричество;

 • Вътрешно и външно пространство;

 • Тоалетна и тоалетни принадлежности;

 • Електрически уреди;

 • Отопление;

 • Ветилация;

 • Чистота;

 • Организиране на багаж.

Разделили сме ги в две направления: “Оборудване за кемпери” и “Оборудване за каравани”, за да помогнем на притежателите на конкретния тип превозно средство да се ориентират по-добре в многообразието.

Естествено, това не пречи на притежателите на кемпери да хвърлят един поглед на аксесоарите за каравани, защото в някои аспекти те са взаимозаменяемо и подходящи и за двата вида мобилни домове. Особено в частта с кухненските принадлежности. електрическите уреди, чистотата, организацията на пространството.

Препоръчано от NOMAD 2 >> Качествени и достъпни артикули за кемпери и каравани от онлайн магазин NOMAD
Препоръчано от NOMAD >> Избери своите верни помощници още сега от онлайн магазин NOMAD

Има ли големи разлики между аксесоарите за кемпери и аксесоарите за каравани, които ще намерите в раздел “Препоръчано от NOMAD”?

Съвсем честният ни отговор е не. Като се абстрахираме от мебелите и вграденото електрическо оборудване, с които мобилните домове принципно си вървят, различията между аксесоарите за каравана и кемпер са минимални.

По-скоро имаме много важна допирна точка, и тя е да инвестираме в специализирани артикули, предназначени именно за къмпинг в превозните ни средства, а не в стандартни чаши, чинии, газови бутилки, акумулатори, климатици…

Защо, ще попитате вие, въпреки че до голяма степен отговорът най-вероятно е ясен. Причината е, че кемперите и караваните, макар и чудесни, си имат своите ограничения, които се изразяват предимно в лимитирани пространство и товароносимост. Което налага аксесоарите, които разполагаме в тях, да са по-леки, компактни и да подлежат на адаптация към нуждите ни по време на път.

Защо да се доверите на “Препоръчано от NOMAD”?

Вярваме, че опитът ни като обикновени къмпингари и хора, занимаващи се професионално със сервизиране на кемпери и каравани, както и с конверсии на бусове, ни е дал достатъчно обширен поглед върху различните типове специализирани аксесоари.

Екипът ни е в състояние да ви ориентира за подходящи решения в какъвто и да е аспект от живота и експлоатацията на мобилните домове спрямо предварително зададени критерии като цена, функционалности, размери. Финалният избор, естествено, е ваш, но винаги е полезно да чуете странично мнение и да се възползвате от препоръките на професионалист, за да сте по-уверени и спокойни.

Препоръчано от NOMAD 3 >> Качествени и достъпни артикули за кемпери и каравани от онлайн магазин NOMAD
Препоръчано от NOMAD >> Надеждният избор от онлайн магазин NOMAD

Какви са основните принципи, на базата на които сме подбрали аксесоарите за каравани и кемпери в “Препоръчано от NOMAD”?

Всеки артикул, който видите в списъка, отговаря на редица критерии, които ние считаме за важни и които според нас са предпоставка за дългогодишна, ползотворна и безпроблемна работа:

 • Принадлежи към каталога на доказан производител на аксесоари за каравани и кемпери;

 • Отговаря на всички изисквания за функционалност, безопасност и качество;

 • Получили сме сериозни положителни отзиви от клиентите на онлайн магазина ни, които са подкрепени и от членовете на екипа ни чрез реални практически тестове.

Надяваме се, че скромната ни селекция ще ви помогне да подберете най-подходящите за вас аксесоари за каравани или кемпери, които да допълнят по хубав и смислен начин преживяването ви по време на къмпинг.

В случай че имате въпроси, сме на ваше разположение, като за връзка с техническия ни отдел наберете 0887 25 87 12 или просто ни изпратете имейл до info@nomadservice.bg.

Желаем ви успех в създаването на мобилните домове на вашите мечти!

---

Какво ще откриете в раздела “Препоръчано от NOMAD”?

Има ли големи разлики между аксесоарите за кемпери и аксесоарите за каравани, които ще намерите в раздел “Препоръчано от NOMAD”?

Защо да се доверите на “Препоръчано от NOMAD”? 

Какви са основните принципи, на базата на които сме подбрали аксесоарите за каравани и кемпери в “Препоръчано от NOMAD”?