Меню
Количка

Сервиз за кемпери и каравани

Обичате да пътувате и да покорявате далечни и недостъпни места със своя кемпер или каравана?
Добре дошли на борда на „Номад“! Нашият екипаж е готов да ви посрещне с широка усмивка и отлично качество на сервизно обслужване за вашето превозно средство – дом. Ние сме сервиз за кемпери и каравани и ако и вие сте с приключенски дух и споделяте страстта ни към пътешествия, значи сте на правилното място!

Предлагаме най-добрите грижи за вашия дом на колела, като едновременно с това гарантираме високо ниво на професионализъм, безапелационна сигурност на пътя и безброй щастливи приключения с вашите любими мултифункционални превозни средства!Стремим се клиентите на сервиза ни да се чувстват максимално комфортно и уютно при нас. Дори и да се наложи по-дълъг престой на място, сте добре дошли да се възползвате от нашия кемпер стоп, който ще ви осигури всички най-необходими удобства.

Сервиз „Номад“ покрива широк спектър от потенциални неизправности, като екипът ни може да даде достъпно и ефективно решение в следните направления:

Електрическа система, включваща диагностика и оценка на състоянието на цялостната електрическа инсталация, както и на самото оборудване.
Газова система, включваща обслужване на газови бутилки и системи, както и всички уреди, захранващи се с газ.
Водна система, включваща отстраняване на повреди в банята, тоалетната, както и анализ на цялостното водоснабдяване на превозното средство.
Вентилационна система, включваща щателна проверка на всички прозорци и други вентилационни части.
Пожарна безопасност, включваща оглед и оценка на уредите за индикация и различните типове аларми, както и изграждане на сигурни противопожарни композиции.


Благодарение на достъпа си до разнообразна гама от продуктови линии и аксесоари, можем да ви съдействаме и при подбора и снабдяването с най-подходящата резервна част, която да отговаря перфектно на вашето търсене. По този начин спестявате време и си гарантирате, че получавате най-подходящия за вас продукт на фона на цялото сложно многообразие.

Изправността на превозното средство и ефективната му организация са първостепенен приоритет, особено когато става въпрос за надеждното изминаване на дълги разстояния.  С нас никога няма да ви се налага да ровите безпомощно в багажника в търсене на дадена вещ, нито да правите компромиси със съхранението на хранителните си продукти, защото ще имате дълготрайно решение по всички наболели въпроси.

Доверявайки се на нас, вие избирате доказано качество и професионализъм, които ще направят пътуванията ви с кемпер или каравана далеч по-приятни, удобни и сигурни. За вас остава само да се насладите на преживяването!

Независимо дали имате проблем с водната, вентилационната или отоплителната система на превозното средство, или просто имате нужда от професионален съвет, свържете се с нас и ние с радост ще помогнем.

Местоположение на сервиза:

  • Телефон за контакти: 0887 25 87 12
  • Имейл адрес: info@nomadservice.bg

ℹ️ Записването за сервиз или посещение на място става с предварително уговорен час на 0887 25 87 12