Меню
Количка

Блог RSS Feed

01 февр. Част 4 - ПРЕДИ | СЛЕД - Конверсия на Citroen Jumper L4H3
petya 0 11
Дойде финалът и на тази конверсия, приятели!Преди 2 месеца този Citroen Jumper дойде при нас само "по изолация" и с монтирани електрическа, газова и водна система. На нас се падна удоволствието да го ..
30 ян. Как се лепят каменни тапети в банята на кемпера
petya 0 11
В предно видео ви показахме бус кемпера на Сашо и Диди, и интересното решение да сложат каменни тапети в банята. А ето и самия процес по лепенето им!..
20 ян. 22 ценни съвета за безопасно пътуване с кемпер | NOMADSERVICE.BG
petya 0 26
Какво толкова може да ви се случи, докато пътувате с кемпера по света? Отговорът е: Много неща! При това не винаги приятни.В това видео Митко Бурдев от сервиз NOMAD дава 22 безценни съвета, които е до..
18 ян. Част 4 - Завършване на стени, мебели и проблеми с виниловата настилка | Ford Transit Custom
petya 0 19
Привет, номади!Дойде време и за последното видео от поредицата, в която ви показвахме как седмици наред Сашо и Диди трансформират Ford Transit Custom в мини кемпер за бащата на Сашо. Заявката беше, че..
12 ян. А ти можеш ли да работиш от тези места? | NOMADSERVICE.BG
petya 0 26
Много хора си мислят, че ако имат кемпер или каравана, това непременно означава, че могат да работят от всякъде. По принцип ДА, но на практика НЕ е точно така!Все още има места, на които обхватът е сл..
11 ян. ФИНАЛЪТ | Конверсия на бус Fiat Ducato L4H2 - Част 5
petya 0 29
Дойде и моментът на истината - El Duke е готов за приключения!Бусът на Велина и Явор е изцяло завършен и можем с ръка на сърцето да кажем, че това е една от любимите ни конверсии, които сме правили в ..
09 ян. Рецепти, приготвени с преносима фурна за къмпинг Omnia
petya 0 33
Бързи и вкусни рецепти, които да приготвите в своята OMNIA Омния е най-доброто решение за готвене, когато сте на път! Може да я ползвате върху газов котлон, печка, дори и върху барбекюто. С нея си оси..
06 ян. Конверсия на бус Fiat Ducato L4H2 - Част 4 | На финалната права
petya 0 21
Ето, че му се вижда краят!Ламперията е поставена, водната система в кемпера е монтирана, завършваме електроинсталацията и монтираме мебелите. Наско отново ни споделя някои тънкости от процеса и разказ..
02 ян. Претапициране на увиснал таван на кемпер | Сервиз NOMAD, Пловдив
petya 0 22
Как се поправя увиснала тапицерия? Лесно! Нужна ви е нова тапицерия и лепилото SprayKon. SPRAY-KON B707 е универсално контактно спрей лепило, най-често използвано в мебелната индустрия. Перфектното ре..
28 дек. Успяха ли Сашо и Диди да завършат буса | Van tour Citroen Jumper II
petya 0 34
Привет, номади!Правим последния ван тур за тази година и ви показваме успяха ли Сашо и Диди да завършат своя бус, преди да потеглят към чужбина за празниците.Във видеото ви показваме интересното им ре..
23 дек. Как да бъдете на тяхното място? | NOMADSERVICE.BG
petya 0 30
Знаете ли, че вие също можете да сте на тези места, да се насладите на същите гледки и да изживеете същата емоция, без да давате купища пари за хотели? Нужно ви е само едно!Сервиз за кемпери и караван..
20 дек. Колко струва да превърнеш бус в кемпер?
petya 2 2174
Едно от нещата, които най-често ни питате в сервиз NOMAD e: "Колко ще ми струва да превърна бус в кемпер?". Както ще разберете от написаното по-долу, това е въпрос с много отговори, защото материалит..
Показани 1 от 12 | 115 (10 Страници)