Меню
Количка

Блог RSS Feed

03 окт. Намаление, което стопля и кемпера и душата!
petya 0 2
Есента дойде - време е да се стоплим! Отоплението в кемперите и караваните съвсем не е маловажен въпрос. На пазара можем да открием разнообразни комплексни решения в тази посока, които са изключително..
29 септ. 10 световни знаменитости и техните кемпери за милиони – ЧАСТ III
petya 0 18
4. Женското царство на Кели Пиклър Говори се, че кънтри певицата Кели Пиклър е израснала в каравана, но луксозният ѝ кемпер очевидно няма нищо общо със скромното ѝ минало. Той е в котидж стил, с мини ..
28 септ. Разговор с Йоана YOKKO в сервиз NOMAD
petya 0 9
Kаква е тайната ѝ за успеха на всичко, с което се захване? Хърка ли? Дали ще оцелеят Джейсън Стейтъм и Джейсън Момоа, ако нещата зависеха от леля ви? Отговорите на тези въпроси гледайте в поредния..
27 септ. Видяхте ли буса, който превърнахме в кемпер?
petya 0 15
Един от най-вълнуващите ни проекти е вече завършен! През последните няколко месеца най-обсъжданият бус се “готвеше на бавен огън” в сервиз NOMAD и днес с радост и гордост можем да заявим пред всички -..
20 септ. Как се почиства воден резервоар на кемпер
petya 0 9
В това видео ви показваме как да направите профилактика на водната система в кемпера или караваната.Приятно гледане! Сервиз за кемпери и каравани NOMAD гр. Пловдивinfo@nomadservice.bg+359887258712..
17 септ. -10% на всички осветителни тела!
petya 0 14
Защото светлината е важна! Всички осветителни тела в Nomadservice.bg са с 10% отстъпка до 25.09! Какви са най-важните характеристики на осветителните тела за кемпери и каравани? За да покриват всички ..
13 септ. Монтаж на система за нивелиране на кемпер
petya 0 10
Здравейте, Номади! В това видео подробно ви показваме как се монтира електрическа система за нивелиране на кемпер. Приятно гледане! Сервиз за кемпери и каравани NOMAD гр. Пловдивinfo@nomadservice.bg+3..
09 септ. Монтиране на соларни панели на кемпер
08 септ. 10 световни знаменитости и техните кемпери за милиони – ЧАСТ II
petya 0 139
Здравейте, номади! Както разбрахте от първата част на статията ни за кемперите на знаменитостите, този метод на придвижване придобива все по-голяма популярност сред известните. Нещо повече - звездите ..
30 авг. 1+1 ПОДАРЪК!
petya 0 30
Всички отлично знаем рецептата: Когато животът ти поднесе лимони си правиш лимонада. А в какво си я сипваш? Имаме много добра идея по този въпрос - в номАДСКИ свежарското ни канче! А за да е още по-пр..
23 авг. Соларна система на кемпер/каравана. Какво трябва да знаете?
petya 0 56
Обещаното видео за соларните системи в кемпера и караваната е вече факт! Ако се чудите какви соларни панели ще ви бъдат нужни и достатъчни за вашия кемпер или каравана, то това видео ще отговори на в..
21 авг. 10 световни знаменитости и техните кемпери за милиони – ЧАСТ I
petya 0 229
Темата за конверсиите вълнува все повече хора и във все повече съзнания тихо се промъква идеята за собствен дом на колела. Но докато за обикновения човек покупката на кемпер или каравана е сериозна ин..
Показани 1 от 12 | 76 (7 Страници)