Меню
Количка

Блог RSS Feed

15 септ. 8 причини защо RV къмпинг ваканциите са най-добри
maggie 0 538
Пътуването през 21-ви век е сравнително просто и най-често на 1 клик разстояние. Все по-редовно се използва Google за намирането на полети, хотели, квартири навсякъде в страната, а дори и международно..
26 авг. 5 съвета за пътувания с кемпери и каравани в диви региони
maggie 0 681
На всеки един от нас със сигурност поне веднъж в живота му се е искало да тегли чертата на цивилизацията и досадните ежедневни битовизми и както гласи изключително подходящата за случая фраза, “да хва..
12 авг. Да си модерен номад или защо да живееш в мобилен дом?
maggie 0 457
Признаваме, че се чувстваме вдъхновени и дори изкушени! Само мисълта да прекараме неограничено време в нашите любими кемпери и каравани, които ни дават възможността да пътуваме навсякъде, ни кара сери..
29 юли Как да направим пътуването си с кемпери и каравани по-екологично
maggie 0 1581
Пътешествате с кемпери и каравани? Значи шансът да обичате и да се вдъхновявате от природата е доста голям. Какво по-хубаво от чистия планински въздух, соления морски бряг и необятното небе? Но освен ..
26 юли 7 идеи за организиране на пространството в кемпер или каравана
maggie 0 1109
Както всички любители на кемпери и каравани знаят добре, един от най-специфичните битови аспекти, които влияят на ежедневието, е пространствената ограниченост. Спалнята, холът, банята, кухнята - всичк..
19 юли Съвети за енергийна ефективност в кемпери и каравани
maggie 0 592
Летният сезон е в разгара си, но темата за как да оптимизираме енергийните си разходи в любимите ни мобилни домове си остава актуална. Съгласете се, че въпросът е от изключителна важност, независимо о..
12 юли 5 полезни практики за готвене в кемпер или каравана
maggie 1 664
Мъдрият български народ е казал, че “храната прави борбата”, а ние от NOMADSERVICE.bg не можем да сме по-съгласни. Правилото е особено валидно, когато става въпрос за пътешествие с любимите ни кемпери..
17 юни 7 съвета за къмпинг на плажа
maggie 0 723
Лятото най-накрая е тук, независимо от леко киселите настроения на времето навън. Неусетно в измореното ни и обременено от ежедневни грижи съзнание се прокрадват мисли за солена вода, лагерен огън, ко..
11 юни 5 съвета за дистанционна работа от кемпер или каравана
maggie 0 986
Безспорно последните години за пореден път доказаха, че живеем в динамичен и леко луд свят, където по неведоми пътища, привидно невъзможното чудодейно се материализира, превръщайки се в абсолютна реал..
09 юни Номадско лято - играй и спечели подарък
maggie 2 635
Лятото е вече тук, а с него и неудържимото желание да се впуснем в приключения!  Включете се в нашата игра “Номадско лято”, с която да стартираме сезона на пътешествията! Подготвили сме ви страхотни и..
28 май 7 причини да заведеш детето си на къмпинг
maggie 0 466
За заклетите почитатели на кемперите и караваните едва ли е голяма дилема дали да пътуват с дете, като не им трябва специално убеждаване в тази посока. Но за хората, които не са толкова просветени в и..
21 май На къмпинг с домашни любимци
maggie 0 445
Домашните любимци отдавна имат запазено място в нашето сърце, като много често се явяват не просто формално допълнение, а истински, пълноправен член на семейството. Затова никак не е чудно, че много с..
Показани 1 от 12 | 19 (2 Страници)