Меню
Количка

Блог RSS Feed

20 юни НомАДСКИ откровено интервю с Йоана YOKKO в сервиз NOMAD
petya 0 18
Здравейте, хубави хора! В това нестандартно интервю от буса, Петя от NOMAD задава въпроси на топ инфлуенсъра Йоана YOKKO. Напомняме ви, че неотдавна Йоана си купи бус, който в момента превръща в кемпе..
16 юни Подарък с всяка поръчка!
petya 0 26
Тази седмица раздаваме подаръци! Малък, но практичен подарък ще получиш с всяка поръчка през тази седмица в Nomadservice.bg, независимо от нейната стойност. Избери своя подарък! Мини ролетка с отвара..
09 юни Перфектното дуо за номАДСКИ вкусни ястия сред природата!
petya 0 16
Комплектът мини фурна за къмпинг Omnia и силиконовата форма са всичко, от което имате нужда за вашата пълноценна трапеза, когато сте на къмпинг или на пикник сред природата. Неслучайно Omnia има 100%..
06 юни Започва голямото номАДСКО четене! Ще се включиш ли и ти?
petya 0 93
Хей, номади! Любимият ни сезон вече дойде и сме готови да покоряваме нови дестинации и красиви места. Сигурни сме, че и вие планувате лятната си почивка, а може би и вече сте стегнали багажа? Ако е та..
28 май С какво почиствате тоалетната и банята в кемпера? 9 продукта, които задължително трябва да имате!
petya 0 77
Изборът на правилните препарати за тоалетната и банята на вашия кемпер е от изключително значение, ако не желаете почивката ви да бъде нарушена от неприятни миризми. Наша мисия е да ви предложим най-д..
23 май Книга с 10 номАДСКИ вкусни рецепти за къмпинг с Omnia
petya 0 39
Вие пожелахте - ние изпълняваме! След като предизвика абсолютен фурор и 100% положителни отзиви от клиентите ни, мини фурната Omnia категорично води класацията на топ продукт на годината в онлайн мага..
05 май Какво трябва да знаем за къмпингуването през пролетта?
maggie 0 124
Пролетта е вдъхновяващ сезон, през който нямаме търпение да стартираме пътешествията със своите кемпери и каравани, да покоряваме нови територии и да се насладим на така очакваната комбинация от споко..
14 апр. Великден на къмпинг - защо не?
maggie 0 153
Великден е един от най-големите и почитани християнски празници, на който се отбелязва възкресението на Божия син. Прекрасен начин да се потопим в атмосферата на деня, дори седмицата, и да се презаред..
09 апр. Термален Къмпинг Велинград - мястото, където реалността надминава очакванията
maggie 0 454
Всеки себеуважаващ се активно пътуващ кемперист си има своето любимо кътче от родината, където се чувства безкрайно щастлив, отпочинал и вдъхновен. За неуморно обикалящия и вечно стремящ се към съвърш..
22 март Видове газови бутилки за кемпери и каравани
maggie 0 173
Пролетта идва, а с нейното настъпване магически се събужда и желанието ни да пътуваме и да покоряваме нови и нови хоризонти.  Газовите бутилки са едни от най-верните приятели на запалените номади, кои..
08 март Електрическа система в кемперите - инструкции за начинаещи
maggie 1 1130
Кемперите и караваните са предпочитан начин за пътуване и почивка, даващ свобода и усещане за независимост. На това се дължи и глобалният ръст в продажбите на мобилните домове, наблюдаващ се в последн..
22 февр. Съвети за противопожарна безопасност в кемпери и каравани
maggie 0 1015
Къмпингуването е безгрижно време за почивка и релакс, през което никой не иска да обременява съзнанието си с организационни неща. За да му се насладим максимално, е добре да помислим предварително за ..
Показани 1 от 12 | 42 (4 Страници)