Меню
Количка

Блог RSS Feed

25 септ. Ползи от генератора при къмпингуването с кемпери и каравани
maggie 0 10
Представете си следната ситуация: паркирали сте в спокоен къмпинг, сгушен дълбоко в гората, далеч от шума и суетата на градския живот. Вашите кемпери и каравани ви осигуряват всички удобства на дома -..
21 септ. Съвети за бюджетно къмпингуване с кемпери и каравани
maggie 0 25
Пътуването с кемпери и каравани е чудесно преживяване, което ви позволява да опознаете света по един много по-различен и вдъхновяващ начин. Никое друго превозно средство не може дори да се доближи до ..
16 септ. Направи си сам Адски НОМАДски кемпер | #1 Какъв бус ми трябва?
petya 0 16
Здравейте, номади!Това е първият епизод от проекта на сервиз NOMAD - "НАПРАВИ СИ САМ Адски НОМАДски Кемпер", с който имаме за цел да ви преведем през целия процес на превръщането на бус в кемпер!Искат..
12 септ. Адски НОМАДски Podcast | #1 Гост: Димитър Бурдев
petya 0 24
Здравейте, номади!Това е пилотният епизод на нашия Адски НОМАДски Подкаст!  (Последвайте ни в Spotify и Spotify for Podcasters)В първия епизод специален гост е създателят на сервиз NOMAD - Димитър Бур..
31 авг. Как да изберем точните резервни части за кемпери и каравани?
0 164
Пътешествията с кемпери и каравани често са вълнуващо приключение, което ни позволява да изследваме нови места и да създаваме спомени. Въпреки това, като всяко друга механична конструкция, мобилните д..
23 авг. Митко, ще ми направиш ли кемпер?
petya 0 47
Запиши се БЕЗПЛАТНО за бюлетина ни ТУК.Здравейте, номади!Това видео е посветено на мечтите и на безспорната истина, че единственият начин да постигнеш мечтите си е като ги преследваш.Мечтата на Петя е..
17 авг. Намира ли приложение изкуственият интелект при кемперите и караваните?
maggie 0 170
Както се досещате, въпросът е напълно риторичен, защото в близко бъдеще едва ли ще има сфера от живота, подмината от изкуствения интелект, обозначаван с кратката и симпатична абревиатура AI (от “artif..
08 авг. Обработка на дърво с масло OSMO. Какъв е резултатът?
petya 0 53
Здравейте, номади!Както знаете, една от основните дейности на сервиз NOMAD е превръщането на бусове в кемпери. (Вижте някои от проектите ни тук.)А какво е най-видимото нещо в един мини мобилен дом? Ме..
27 юли Какво трябва да знаем за соларните панели в кемперите и караваните?
maggie 0 501
Соларните панели са алтернативен възобновяем екологичен източник на енергия, който навлиза все по-уверено в ежедневието ни, като кемперите и караваните не са изключение от това правило. Напротив - все..
26 юли Диво къмпингуване и физиологични нужди. Какви са опциите ни?
petya 0 68
Здравейте, номади!Знаем, че има теми, за които не се говори много, тъй като не са от най-удобните, но ние сме тук и ще свършим тази мръсна работа!В това видео ще си говорим за видовете тоалетни, инста..
14 юли Кемпери и каравани втора ръка или чисто нови - плюсове и минуси
maggie 0 638
За някои хора кемперите и караваните са забавно хоби, за други - начин на живот. Но и в двата случая далеч не излизат евтино, както и да ги смятаме. За справка можете да погледнете приблизителната кал..
13 юли Преработихме студиото на NOMAD! Гледайте видеото!
petya 0 66
Някои неща стават с бачкане. Други - с много бачкане!Колко сме бачкали - ние си знаем, но най-важен е крайният резултат.Преработихме студиото си, защото някои неща, освен че стават с много бачкане, ст..
12 юли 2 дни в къмпинг Terme di Hissar | Заслужава ли си?
petya 0 72
Здравейте, номади!И ние от сервиз NOMAD от време на време си почиваме, но този път решихме да споделим преживяването си с вас.Изкарахме един лежерен уикенд в новия къмпинг в Хисаря - Terme di Hissar и..
09 юли Как да се предпазите от кърлежи, комари и змии по време на къмпинг | Съветите на NOMAD
petya 0 68
Здравейте, номади! Посрещаме ви в новото си студио, от което ще ви разкажем:Как да се предпазите от неканени гости по време на къмпингКакво крием в гаражаКакво е обещала Петя Какво ще обещае МиткоКой ..
27 юни С какво е оборудван един Off-Road кемпер
petya 0 62
Правим обиколка на един истински звяр Land Rover Defender, който е превърнат в 100% оборудван кемпер. Насладете му се!..
26 юни Kолко години средно издържат кемперите и караваните?
maggie 0 343
Да притежаваш кемпер или каравана, е все по-желано и търсено удоволствие. Инвестицията в превозно средство и оборудване обаче далеч не е малка, затова в общия случай един собственик би искал да знае с..
Показани 1 от 16 | 164 (11 Страници)