Меню
Количка

Блог RSS Feed

26 март Промяна в изпращането на поръчки за периода 27-29 март 2024
maggie 0 144
Поради планирана инвентаризация екипът на онлайн магазин nomadservice.bg няма да обработва и изпраща поръчки в периода 27-29 март 2024. Всички постъпили поръчки в този интервал от време ще се обработя..
28 ян. Съвети за самостоятелно пътуване с кемпери и каравани
maggie 0 189
Тръгването по открития път с кемпер или каравана е вълнуващо приключение, а за тези, които изберат да го направят сами, изживяването придобива особено уникално измерение. Къмпингуването по този начин ..
15 ян. Terme di Hissar или защо и зимното къмпингуване си има своята магия
maggie 0 1283
Пътешествието и опознаването на света е заложено дълбоко в сърцето и душата на всеки номад, а коледно-новогодишните празници бяха само поредния повод да си припомним неподправения чар и красота на зим..
20 дек. Работно време Коледа и Нова година 2023/2024
petya 0 193
Скъпи приятели,Работното време на онлайн магазин и сервиз NOMAD в гр. Пловдив по време на коледните и новогодишни празници ще бъде, както следва:Всички поръчки, направени до 16:00 ч. на 20.12 ще бъдат..
03 дек. 10 полезни приложения за пътуване с кемпери и каравани
maggie 0 1269
Къмпингуващите номади в ерата на интернета отлично осъзнават, че наличието на правилните технологични ресурси, на които да разчитат, прави пътуването им още по-приятно и безпроблемно. С възхода на сма..
01 дек. Полезни продукти, които да използвате при превръщането на бус в кемпер
maggie 0 701
Периодът ноември-декември традиционно е натоварено време от годината, през което хората усилено се приготвят и пазаруват за предстоящите празници. Едни си купуват сладкиши, други - украса за елхата, т..
29 окт. 10 задължителни аксесоара за кемпери и каравани
admin 0 536
Когато става въпрос за кемпери и каравани, правилните аксесоари определено могат да направят разликата в качеството на пътуването и пребиваването в мобилни домове.  Независимо дали сте опитен пътешест..
29 окт. Направи си сам Адски НОМАДски кемпер | #3 Планирането
petya 0 188
Искате ли да полувачате повече информация за този проект? Запишете се БЕЗПЛАТНО и за бюлетина ни ТУК!Здравейте, номади,Дойде време планиране! В третия епизод от проекта на сервиз NOMAD - "НАПРАВИ СИ С..
27 окт. 10 интересни филми и сериали с кемпери и каравани, които да гледате през уикенда
0 493
Кемперите и караваните отдавна са символ на приключения, свобода и независимост. Така че няма нищо чудно, че често попадат в света на киното и телевизията - независимо дали ролята е главна или просто ..
15 окт. Как превърнахме Mercedes Sprinter 4x4 в кемпер за съвременни номади|ВИДЕО
petya 0 248
Здравейте, номади!В това видео ще се насладите на целия вълнуващ процес в който превърнахме Mercedes Sprinter 4x4 в оптимално оборудван кемпер, готов за офроуд приключения!Приятно гледане!..
10 окт. Направи си сам Адски НОМАДски кемпер | #2 Търсене и купуване на бус
petya 0 248
Искате ли да полувачате повече информация за този проект? Запишете се БЕЗПЛАТНО и за бюлетина ни ТУК!Здравейте, номади!Дойде време и за втория епизод от проекта на сервиз NOMAD - "НАПРАВИ СИ САМ Адски..
25 септ. Ползи от генератора при къмпингуването с кемпери и каравани
maggie 0 193
Представете си следната ситуация: паркирали сте в спокоен къмпинг, сгушен дълбоко в гората, далеч от шума и суетата на градския живот. Вашите кемпери и каравани ви осигуряват всички удобства на дома -..
21 септ. Съвети за бюджетно къмпингуване с кемпери и каравани
maggie 0 249
Пътуването с кемпери и каравани е чудесно преживяване, което ви позволява да опознаете света по един много по-различен и вдъхновяващ начин. Никое друго превозно средство не може дори да се доближи до ..
16 септ. Направи си сам Адски НОМАДски кемпер | #1 Какъв бус ми трябва?
petya 0 215
Здравейте, номади!Това е първият епизод от проекта на сервиз NOMAD - "НАПРАВИ СИ САМ Адски НОМАДски Кемпер", с който имаме за цел да ви преведем през целия процес на превръщането на бус в кемпер!Искат..
12 септ. Адски НОМАДски Podcast | #1 Гост: Димитър Бурдев
petya 0 183
Здравейте, номади!Това е пилотният епизод на нашия Адски НОМАДски Подкаст!  (Последвайте ни в Spotify и Spotify for Podcasters)В първия епизод специален гост е създателят на сервиз NOMAD - Димитър Бур..
31 авг. Как да изберем точните резервни части за кемпери и каравани?
0 455
Пътешествията с кемпери и каравани често са вълнуващо приключение, което ни позволява да изследваме нови места и да създаваме спомени. Въпреки това, като всяко друга механична конструкция, мобилните д..
Показани 1 от 16 | 175 (11 Страници)