Меню
Количка

Блог RSS Feed

08 юни Какво ново в света на кемперите и караваните през 2023?
maggie 0 16
Сферата на кемперите и караваните е изключително динамична, като се развива непрекъснато и с главоломни темпове дори докато вие отделяте време старателно да прочетете този текст (факт, който абсолютно..
29 май 4 месеца живот в кемпера | Интервю със Сашо и Диди
petya 0 26
Отново ви срещаме със Сашо и Диди, които вече 4 месеца живеят в кемпера си.Пригответе се за един интересен разговор, от който ще разберете:- С колко евро на месец могат спокойно да живеят двама души и..
26 май SOG системи за вентилация на тоалетна - същност и предимства
maggie 0 49
Пътуванията с кемпери и каравани са изключително приятно и духовно занимание, което често ни издига над ежедневните неволи, карайки ни по естествен начин да преоткрием себе си и да развием качества, к..
19 май VAN TOUR | Ford Transit Custom е готов!
petya 0 26
Здравейте, номади! През изминалото лято ви показахме конверсията на Ford Transit Custom, която можете да проследите в този плейлист. Припомняме ви, че бусът беше правен в сервиз NOMAD от наши клиент..
18 май Практически съвети за къмпингуване в лошо време
maggie 0 215
Ето, че сме в средата на месец май 2023 година, а пролетта сякаш все още упорито отказва да зарадва заклетите къмпингари с така дългоочакваното слънчево и топло време.Вместо това получаваме огромни до..
10 май Видяхте ли най-новото от OMNIA?
petya 0 27
За номади със стил! Те са цветни, свежи и компактни! Те са удобни, спестяват време, усилия и ви дават възможността да разгърнете пълния си потенциал на кулинар, дори когато сте на път! Те са новите с..
04 май Нова услуга в сервиз NOMAD и тест на Starlink ROAM в Гърция
petya 0 41
Разговорите ни с Митко никога не са скучни!Гледайте видеото, за да разберете:- Коя е новата услуга, която предлагаме в сервиз NOMAD- Как и къде е преминала последната почивка на Митко- Какво се случва..
26 апр. Сватбените фотографи сем. Иванови от Варна в сервиз NOMAD | 1
petya 0 36
Те са непринудени, ярки и винаги усмихнати! Те са креативни, талантливи, а неизчерпаемата им енергия се усеща отдалеч! Те са познати на много хора, а който ги вижда за първи път - никога няма да ги за..
26 апр. Кратък наръчник за водните помпи в кемперите и караваните
maggie 0 135
Всички знаем, че най-епичните пътешествия се случват, когато сме потеглили из необятната шир с нашите кемпери и каравани. За да ни е толкова удобно и приятно обаче и винаги да сме добре хидратирани ос..
18 апр. Диво къмпингуване - какво представлява и защо е любимо на свободолюбивите номади?
maggie 0 414
Дивото къмпингуване е интересно занимание, привличащо множество свободолюбиви номади по света и у нас. Какво го прави толкова специално и близко до сърцата им? Разберете от следващите редове. Какво..
13 апр. ПРОЕКТ: (не) ПТС - подвижната телевизионна станция на Circle Media
petya 0 62
Проектите, които ни възлагат в сервиз NOMAD стават все по-интересни и нестандартни! Малко след мобилния груминг салон се появи и тази задача - създаването на подвижна апаратна за приятелите ни от Circ..
06 апр. Starlink Roam на кемпера: Космически интернет в движение за дигитални номади
petya 0 596
Несъмнено сме на прага на нова ера на супер бърз интернет, при това в движение, който вече осезаемо променя играта за дигиталните номади. Starlink Roam (позната преди това като Starlink RV) е новата т..
31 март Пет често срещани битови проблемa в кемперите и караваните - как да ги решим?
maggie 0 735
Колкото и да обичаме скъпоценните си кемпери и каравани, трябва да признаем поне пред себе си, че не всичко е цветя и рози през цялото време. Понякога пътят пред мобилните ни домове се оказва леко тръ..
24 март Хибриден кемперван - какво представлява и какви са предимствата му?
maggie 0 275
Хибридните автомобили са устойчиво в енергиен план решение за придвижване, което печели все повече поддръжници както на родна територия, така и в световен мащаб. При това абсолютно заслужено. Като едн..
23 март Готвим мусака в OMNIA
petya 0 211
Какво е Omnia и кое е основното ѝ предимство?Omnia е съд, в който можете да печете ястия, без да имате фурна!Тя е идеалното решение за къмпинг, защото е лека, компактна, може да се използва върху скар..
23 март Две за 19.90!
petya 0 96
Всички знаем, че светът е за двама!В най-женския месец от годината не сме забравили и за силния пол. Не пропускайте да се сдобиете с най-свежарските канчета до 31.03, защото с всяко закупено, получава..
Показани 1 от 16 | 145 (10 Страници)