Меню
Количка

Баня и тоалетна

Баня и тоалетна
Преносима химическа тоалетна Porta Potti 165
Топ със заявка
Производител: Thetford Кат.#: 9931545
Удобна, практична и здрава преносима тоалетна, която не се нуждае от свързване към водопровод и канализация.Параметри: Казанче за вода: 15л Отпаден резервоар: 21л Тегло: 3.8кг Размери: 41х38х43см Позиция на сядане: 41см..
148.00 лв.
Цена с ДДС:123.33 лв.
Производител: Thetford Кат.#: 92820
Удобна, практична и здрава преносима тоалетна, която не се нуждае от свързване към водопровод и канализация. Параметри: Казанче за вода: 15л Отпаден резервоар: 21л Тегло: 4кг Размери: 41х38х43см Позиция на сядане: 41см Датчик за нивото на отпадния резервоар..
213.00 лв.
Цена с ДДС:177.50 лв.
Производител: Thetford Кат.#: 2334062
Thetford предлага на купувачите на употребявани кемпери или каравани прост и икономичен начин за превръщане на касетата в нова. Или просто добавете втора касета за по-дълга автономност. Комлекта включва касета за химическа тоалетна и седалка..
320.00 лв.
Цена с ДДС:266.67 лв.
Производител: Thetford Кат.#: 9930366
Thetford предлага на купувачите на употребявани кемпери или каравани прост и икономичен начин за превръщане на касетата в нова. Или просто добавете втора касета за по-дълга автономност. Комлекта включва касета за химическа тоалетна и седалка..
262.00 лв.
Цена с ДДС:218.33 лв.
Производител: Thetford Кат.#: 9960786
Мощен, концентриран, периодичен почистващ препарат за тоалетната касета на кемпер или каравана, както и за резервоарите за отпадна вода. Премахва варовик, натрупвания и отлагания на мазнини. Техническите части вътре в резервоарите също се почистват, което удължава експлоатационния им живот. ..
19.00 лв.
Цена с ДДС:15.83 лв.
Производител: Thetford Кат.#: 9960224
Характеристики и функции: Предотвратява неприятните миризми от канализацията Намалява образуването на отлагания в резервоара за отпадна вода Отличен контрол на миризмата Поддържа отпадната вода свежа и чиста по-дълго Предотвратява мириса дори при изпразването на резервоара за отпадна вода ..
18.50 лв.
Цена с ДДС:15.42 лв.
Производител: Thetford Кат.#: 9960785
Tоалетна течност за ежедневна грижа за отпадната вода на мобилна / химическа тоалетна. Концентрирана два и половина пъти, но с мощен и по-силен ефект...
30.50 лв.
Цена с ДДС:25.42 лв.
Производител: Thetford Кат.#: 9931572
Aqua Kem® Blue Concentrated Eucalyptus е един от най-новите членове на известното семейство Thetford Concentrated.Приятен аромат на евкалипт с нотка на мента. Една доза е достатъчна за действие до 5 дни.Два и половина пъти по- концентриран, с мощен ефект...
30.50 лв.
Цена с ДДС:25.42 лв.
Производител: Thetford Кат.#: 9931573
Tоалетна течност за ежедневна грижа за отпадната вода на мобилната тоалетна. Концентрирана два и половина пъти (0,780ml е аналогично на 2l), но с мощен и ефективен ефект. С приятен аромат на лавандула...
30.50 лв.
Цена с ДДС:25.42 лв.
Производител: Dometic Кат.#: 9600000125
Ефикасни сашета за химическа тоалетна, напълно разградими във вода за ежедневна грижа за отпадния резервоар на мобилна тоалетна..
28.50 лв.
Цена с ДДС:23.75 лв.
Производител: Thetford Кат.#: 9976015
Ефикасни сашета за химическа тоалетна, напълно разградими във вода. Подходящи за ежедневна грижа за отпадния резервоар. Пликчето се поставя директно в касетата с отпадна вода на тоалетната. Разгражда и предпазва от появата на неприятни миризми. При нормална употреба едно пликче е достатъчно за 4-..
33.50 лв.
Цена с ДДС:27.92 лв.
Производител: Thetford Кат.#: 30216AK
Спрей за почистване на тоалетна в кемпера или караваната. Щадящ всички пластмасови покрития. Опаковка: 500 мл..
10.50 лв.
Цена с ДДС:8.75 лв.
Показани 1 от 12 | 66 (6 Страници)

Банята и тоалетната са неизменна част от комфорта на всяко дълго пътуване с кемпери и каравани. Интеграцията им към превозното средство става благодарение на иновативния им дизайн и модерната конструкция, които спестяват място и оптимизират консумацията на ресурси.

По какво се отличават баните и тоалетните, предназначени специално за кемпери и каравани?

Докато баните и тоалетните в стандартния ви дом се оттичат в обща канализационна система, то мобилните такива са съвсем автономни и независими. Изграждането им често е много специфично и изисква определени познания за функционирането на системата. Внедряването на правилно работещ душ и подсигуряването на подходяща тоалетна обаче е задължително за комфорта ви, особено по време на дълъг път с кемпери и каравани. При определени обстоятелства може да ползвате и преносими варианти, ако ги считате за по-подходящи.

Друга ключова функционалност на мобилните бани и тоалетни са техните по-високи изисквания откъм поддръжка. Уверете се, че отпадната ви вода се оттича където трябва, изпразвайте резервоарите си редовно по подходящ начин, подсигурете си добро равнище на вентилация  и ги почиствайте с подходящи за целта химически препарати. Използването на специализирана биоразградима хартия също е предимство. 

Какво може да откриете в онлайн магазин NOMADSERVICE.bg?

В тази категория можете да намерите следните основни групи продукти, специално разработени за нуждите на различните кемпери и каравани:

  • Разнообразие от душове и аксесоари към тях; 

  • Преносими химически тоалетни и препарати към тях;

  • Поставки за хавлии и принадлежности;

  • Органайзери за съхранение;

  • Сапунерки;

  • Закачалки.

Продуктите са специално приспособени към спецификите на различните модели кемпери и каравани, превръщайки ги в идеалното решение на всички практически задачи. Самите продукти са леки, като не натоварват с излишно тегло по време на пътуване. С естетическите си качества аксесоарите за баня и тоалетна ще допринесат не просто за удобство, но и ще се превърнат в отличителен и запомнящ се интериорен елемент от цялостното вътрешно пространство.

При въпроси и запитвания относно номенклатурата можете да се свържете с нас на телефон 0876 546 657 или да ни изпратите запитване на info@nomadservice.bg. Вярваме, че с помощта на техническия ни екип можем да открием най-правилното решение за вас и да ви съдействаме за изграждането на една максимално комфортна среда във вашите кемпери и каравани.