Меню
Количка

Препарати

Производител: Terra Wash Кат.#: TerraWashMg
Terra Wash+Mg е японски натурален продукт от магнезий за многократна употреба за екологично, антибактериално и хипоалергенно пране. Създаден е като натурална алтернатива на познатите перилни продукти с детергенти (повърхностно-активни вещества ПАВ). Не използва химично синтезирани вещества, а съ..
130.00 лв.
Цена с ДДС:108.33 лв.
Производител: Thetford Кат.#: 9960786
Мощен, концентриран, периодичен почистващ препарат за тоалетната касета на кемпер или каравана, както и за резервоарите за отпадна вода. Премахва варовик, натрупвания и отлагания на мазнини. Техническите части вътре в резервоарите също се почистват, което удължава експлоатационния им живот. ..
22.00 лв.
Цена с ДДС:18.33 лв.
Производител: Thetford Кат.#: 9960224
Характеристики и функции: Предотвратява неприятните миризми от канализацията Намалява образуването на отлагания в резервоара за отпадна вода Отличен контрол на миризмата Поддържа отпадната вода свежа и чиста по-дълго Предотвратява мириса дори при изпразването на резервоара за отпадна вода ..
21.50 лв.
Цена с ДДС:17.92 лв.
Производител: Thetford Кат.#: 61426
Препарат за почистване на пластмасови повърхнисти Thetford 500ml . Активна пяна за вътрешността и повърхността на приспособленията в банята. Премахва петна от варовик, придава блясък и добър външен вид...
16.00 лв.
Цена с ДДС:13.33 лв.
Производител: Thetford Кат.#: 9960785
Tоалетна течност за ежедневна грижа за отпадната вода на мобилна / химическа тоалетна. Концентрирана два и половина пъти, но с мощен и по-силен ефект...
31.50 лв. 35.00 лв.
Цена с ДДС:26.25 лв.
Препарат за химическа тоалетна THETFORD AQUA KEM BLUE Eucalyptus 780ml
Топ -10 % със заявка
Производител: Thetford Кат.#: 9931572
Aqua Kem® Blue Concentrated Eucalyptus е един от най-новите членове на известното семейство Thetford Concentrated.Приятен аромат на евкалипт с нотка на мента. Една доза е достатъчна за действие до 5 дни.Два и половина пъти по- концентриран, с мощен ефект...
31.50 лв. 35.00 лв.
Цена с ДДС:26.25 лв.
Производител: Thetford Кат.#: 9931573
Tоалетна течност за ежедневна грижа за отпадната вода на мобилната тоалетна. Концентрирана два и половина пъти (0,780ml е аналогично на 2l), но с мощен и ефективен ефект. С приятен аромат на лавандула...
31.50 лв. 35.00 лв.
Цена с ДДС:26.25 лв.
Производител: Dometic Кат.#: 9600000125
Ефикасни сашета за химическа тоалетна, напълно разградими във вода за ежедневна грижа за отпадния резервоар на мобилна тоалетна..
32.00 лв.
Цена с ДДС:26.67 лв.
Производител: Thetford Кат.#: 9976015
Ефикасни сашета за химическа тоалетна, напълно разградими във вода. Подходящи за ежедневна грижа за отпадния резервоар. Пликчето се поставя директно в касетата с отпадна вода на тоалетната. Разгражда и предпазва от появата на неприятни миризми. При нормална употреба едно пликче е достатъчно за 4-..
35.00 лв.
Цена с ДДС:29.17 лв.
Производител: Thetford Кат.#: 61425
Смазочен спрей Thetford 200ml, подходящ за гумени повърхности, брави, панти, велосипеди. В допълнение, може да се използва и за капака на тоалетни Thetford...
14.00 лв.
Цена с ДДС:11.67 лв.
Производител: Thetford Кат.#: 30216AK
Спрей за почистване на тоалетна в кемпера или караваната. Щадящ всички пластмасови покрития. Опаковка: 500 мл..
12.00 лв.
Цена с ДДС:10.00 лв.
Тоалетна добавка Aqua Rinse Plus 1,5 l
Топ със заявка
Производител: Thetford Кат.#: 9977302
Течна добавка за тоалетна, която поддържа водата за изплакване свежа и гарантира ефективено изплакване...
30.50 лв.
Цена с ДДС:25.42 лв.
Показани 1 от 12 | 12 (1 Страници)

Препаратите за обслужване на банята и тоалетната в кемперите и караваните са консуматив, който неизменно трябва да бъде разчетен и планиран добре преди всяко едно пътуване. Те са част от стандартната поддръжка, която всеки един собственик подсигурява на мобилния си дом, за да гарантира собствените си комфорт и удобство. 

В нашия онлайн магазин за оборудване можете да откриете доказани предложения на световни марки с традиции в тази сфера като Thetford и Dometic. 

Какви препарати за тоалетна в кемпери и каравани могат да бъдат закупени от NOMADSERVICE.bg?

Номенклатурата включва:

  • Препарати 2в1 - за цялостно почистване на отпадния резервоар, както и на частите на тоалетната чиния;

  • Препарати и сашета за пречистване и освежаване на контейнера с мръсната вода с различни аромати - класически, евкалипт, лавандула;

  • Препарат за деликатно и сигурно почистване на отделните части на тоалетната.

Всички химикали имат мигновено действие, като веднага ще усетите положителния ефект от добавянето им. Разграничени са на определени дози, които при стандартна употреба могат да подсигурят напълно дори и по-дълго пътуване.

Какви препарати за цялостна водопроводна система в кемпери и каравани могат да бъдат закупени от NOMADSERVICE.bg?

Съществуват химични вещества, специално пригодени за канализационна система на кемпери и каравани, които предотвратяват неприятните миризми от тръбите и маркучите, както и спомагат за намаляването на отлагания в резервоара за отпадната вода. Действието им е по-обхватно, като се простира и до самия контейнер с мръсна вода, контролирайки специфичния мирис и поддържайки водата чиста за повече време. 

Химикалът е релевантен към мръсна вода, оттичаща се от душове, чешми, мивки, тоалетни, както и всички други елементи на водната система, които се помещават в банята и тоалетната. 

Какви са предимствата на тясно профилираните препарати за кемпери и каравани?

Основният плюс на подобни химикали е, че са съставени от специални материали, които щадят както околната среда, така и оборудването на самите кемпери и каравани. Лесни са за употреба, практични и спестяват множество главоболия и неприятности, които могат да възникнат по време на път, свързани с неприятни миризми. 

При въпроси или нужда от допълнително съдействие не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0876 546 657 или имейл info@nomadservice.bg. Екипът ни от консултанти ще ви окаже пълно съдействие и ще ви даде съвет кой е най-подходящият препарат за конкретната ситуация.