Меню
Количка

Препарати

Производител: Terra Wash Кат.#: TerraWashMg
Terra Wash+Mg е японски натурален продукт от магнезий за многократна употреба за екологично, антибактериално и хипоалергенно пране. Създаден е като натурална алтернатива на познатите перилни продукти с детергенти (повърхностно-активни вещества ПАВ). Не използва химично синтезирани вещества, а съ..
130.00 лв.
Цена с ДДС:108.33 лв.
Производител: Thetford Кат.#: 30651AK
Високоефективна, двойно концентрирана, свежо ухаеща течност, предназначенa за резервоара за вода за изплакване на тоалетната.Една доза от 50 мл препарат е достатъчна за един пълен резервоар.Предотвратява натрупването на варовик в резервоараОсигурява по-ефективно и лесно изплакванеОставя тоалетната с..
31.00 лв.
Цена с ДДС:25.83 лв.
Производител: Thetford Кат.#: 30645CX
Малка и мощна!Екологична, високоефективна, 2½ пъти концентрирана течност за касетата с отпадна вода на вашата мобилна тоалетна. Подходяща за ежедневна употреба.Притежава всички качества на сашетата, но е по-удобен за случаите, в които ползвате кемпера за по-кратко време, тъй като можете да регулират..
35.00 лв. 37.00 лв.
Цена с ДДС:29.17 лв.
Производител: Thetford Кат.#: 9960786
Мощен, силно концентриран препарат за периодично почистване на резервоарите на тоалетната касета на кемпера или караваната и отпадната вода от банята и мивката.Използва се 2-3 пъти в годината за дълъг, чист и свеж живот на двата резервоара!Премахва котлен камък, натрупвания и отлагания от мазниниПоч..
26.00 лв. 31.00 лв.
Цена с ДДС:21.67 лв.
Производител: Thetford Кат.#: 61426
Активна пяна за вътрешността и повърхността на приспособленията в банята. Премахва петна от варовик, придава блясък и добър външен вид.Специално разработен спрей-пяна за лесно, безопасно и цялостно почистване на всички пластмасови повърхности - отвътре и извън банятаИдеалният почистващ препарат за е..
16.00 лв.
Цена с ДДС:13.33 лв.
Производител: Thetford Кат.#: 9960785
Малка и мощна!Високоефективна, 2½ пъти концентрирана течност за касетата с отпадна вода на вашата мобилна тоалетна. Подходяща за ежедневна употреба.Притежава всички качества на сашетата, но е по-удобен за случаите, в които ползвате кемпера за по-кратко време, тъй като можете да регулирате количество..
35.00 лв. 37.00 лв.
Цена с ДДС:29.17 лв.
Производител: Thetford Кат.#: 9931572
Малка и мощна!Високоефективна, 2½ пъти концентрирана течност за касетата с отпадна вода на вашата мобилна тоалетна. Подходяща за ежедневна употреба и е със свеж аромат на евкалипт.Притежава всички качества на сашетата, но е по-удобен за случаите, в които ползвате кемпера за по-кратко време, тъй като..
35.00 лв. 37.00 лв.
Цена с ДДС:29.17 лв.
Производител: Thetford Кат.#: 9931573
Малка и мощна!Високоефективна, 2½ пъти концентрирана течност за касетата с отпадна вода на вашата мобилна тоалетна. Подходяща за ежедневна употреба и е с приятен аромат на лавандула.Притежава всички качества на сашетата, но е по-удобен за случаите, в които ползвате кемпера за по-кратко време, тъй ка..
35.00 лв. 37.00 лв.
Цена с ДДС:29.17 лв.
Производител: Thetford Кат.#: 9960224
Концентрирана, силна, ефективна течност, която предотвратява неприятните миризми в резервоара с отпадна вода от мивката и банята.Предотвратява появата на неприятни миризми от канализациятаНамалява образуването на отлагания в резервоараИзключителен контрол на миризматаПоддържа отпадната вода свежа и ..
27.00 лв.
Цена с ДДС:22.50 лв.
Производител: Thetford Кат.#: 9976015
Удобни и ефикасни сашета за свежа и лесна за почистване касета на химическата тоалетна! Идеални за ежедневна грижа за отпадния резервоар.Пликчето се поставя директно в касетата с отпадна вода на тоалетната. Разтваря се напълно и предпазва от появата на неприятни миризми. При нормална употреба едно с..
39.00 лв. 42.00 лв.
Цена с ДДС:32.50 лв.
Производител: Thetford Кат.#: 61425
Силиконов спрей за защита и смазване на уплътнения, ключалки, панти, сенници, велосипеди и др. Идеален за смазване на уплътненията на тоалетната и е абсолютно безопасен за употреба.Използва се 2-3 пъти годишно.Смазва и предпазва тоалетните уплътнения от изсъхване и напукванеБезопасен за използване в..
14.00 лв.
Цена с ДДС:11.67 лв.
Производител: Thetford Кат.#: 30216AK
Удобството на спрея, съчетано с розовата сила на добавката Aqua Rinse!Искате да използвате добавката Aqua Rinse Concentrated за приятно ухаещо и лесно изплакване на тоалетната, но водата е свързана към централния резервоар? Ние ви предлагаме решението! Използвайте Aqua Rinse Spray!Продукт за тоалетн..
14.00 лв.
Цена с ДДС:11.67 лв.
Показани 1 от 12 | 13 (2 Страници)

Препаратите за обслужване на банята и тоалетната в кемперите и караваните са консуматив, който неизменно трябва да бъде разчетен и планиран добре преди всяко едно пътуване. Те са част от стандартната поддръжка, която всеки един собственик подсигурява на мобилния си дом, за да гарантира собствените си комфорт и удобство. 

В нашия онлайн магазин за оборудване можете да откриете доказани предложения на световни марки с традиции в тази сфера като Thetford и Dometic. 

Какви препарати за тоалетна в кемпери и каравани могат да бъдат закупени от NOMADSERVICE.bg?

Номенклатурата включва:

  • Препарати 2в1 - за цялостно почистване на отпадния резервоар, както и на частите на тоалетната чиния;

  • Препарати и сашета за пречистване и освежаване на контейнера с мръсната вода с различни аромати - класически, евкалипт, лавандула;

  • Препарат за деликатно и сигурно почистване на отделните части на тоалетната.

Всички химикали имат мигновено действие, като веднага ще усетите положителния ефект от добавянето им. Разграничени са на определени дози, които при стандартна употреба могат да подсигурят напълно дори и по-дълго пътуване.

Какви препарати за цялостна водопроводна система в кемпери и каравани могат да бъдат закупени от NOMADSERVICE.bg?

Съществуват химични вещества, специално пригодени за канализационна система на кемпери и каравани, които предотвратяват неприятните миризми от тръбите и маркучите, както и спомагат за намаляването на отлагания в резервоара за отпадната вода. Действието им е по-обхватно, като се простира и до самия контейнер с мръсна вода, контролирайки специфичния мирис и поддържайки водата чиста за повече време. 

Химикалът е релевантен към мръсна вода, оттичаща се от душове, чешми, мивки, тоалетни, както и всички други елементи на водната система, които се помещават в банята и тоалетната. 

Какви са предимствата на тясно профилираните препарати за кемпери и каравани?

Основният плюс на подобни химикали е, че са съставени от специални материали, които щадят както околната среда, така и оборудването на самите кемпери и каравани. Лесни са за употреба, практични и спестяват множество главоболия и неприятности, които могат да възникнат по време на път, свързани с неприятни миризми. 

При въпроси или нужда от допълнително съдействие не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0876 546 657 или имейл info@nomadservice.bg. Екипът ни от консултанти ще ви окаже пълно съдействие и ще ви даде съвет кой е най-подходящият препарат за конкретната ситуация.