Меню
Количка

Мивки за каравани и кемпери

Мивки за каравани и кемпери
Производител: Reimo Кат.#: 64032
Мивка от неръждаема стомана, полирана с гланц, овална версия, S размер. Размери: Отвън: 340x270mm Вътре: 280x210mm Дълбочина: 120mm..
92.00 лв.
Цена с ДДС:76.67 лв.
Производител: Reimo Кат.#: 64033
Мивка от неръждаема стомана, полирана с гланц, овална версия, M размер. Размери: Отвън: 432x305mm Вътре: 375x245mm Дълбочина: 130mm..
112.00 лв.
Цена с ДДС:93.33 лв.
Производител: Thetford Кат.#: 73001
Детайлна информация: Изходящ отвор: ø39 mmВръзка за отпадъчна вода: ø25 mm Капацитет: 7,4 литра..
495.00 лв.
Цена с ДДС:412.50 лв.
Производител: Reimo Кат.#: 63302
Ъглов умивалник 418x418мм бял...
107.00 лв.
Цена с ДДС:89.17 лв.
Производител: Reimo Кат.#: 64019
Ъглов умивалник.580x540 бял...
125.00 лв.
Цена с ДДС:104.17 лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)

Мивките за кемпери и каравани са част от стандартното оборудване на всяка една водна система. Традиционно, могат да присъстват както в кухнята на мобилния дом, така и в банята, в случай че има обособена такава. Обикновено не се налага да ги купуваме или подменяме често, но е добре да имаме базисна информация по въпроса, ако някога изпаднем в подобна ситуация.

Какво е специфичното при мивките за кемпери и каравани?

На първо място, размера трябва да бъде съобразен с големината на кемпера и караваната, както и с наличното в тях пространство. При някои притежатели на мобилни домове са водещи комфорта и функционалността, докато други предпочитат да разполагат с цялото налично оборудване за кухня или баня под ръка.

Другото, което трябва да вземете под внимание, са шумовете и вибрациите, до които може да доведе отделянето на някои видове отпадъци. За минимизирането им можете да се погрижите, като предвидите допълнителна изолация или подложки.

Мивките се различават и по начин на монтаж. Има модели, които просто се поставят в съответната конструкция, без да е необходимо нещо специално, докато други трябва да се инсталират по-специфично, за което най-вероятно ще ви трябва професионалист. 

Съществуват и специализирани варианти с допълнителни характеристики и защити, които са устойчиви на надрасквания и сходни механични влияния. В допълнение, устройството на дренажната система е изключително важно, защото спомага за правилното функциониране на всички елементи в конструкцията.

Какви са основните параметри за избор на мивка за кемпер или каравана?

Главните характеристики, които ви препоръчваме да следите, са:

  • Материал (метал, обичайно неръждаем, или пластмаса);

  • Размер;

  • Форма (кръгла, овална, квадратна, правоъгълна, ъглова и други);

  • Вместимост;

  • Дълбочина;

  • Наличие на аксесоари в окомплектовката като сифон, дренажна система и други;

  • Брой, размер и вид на входящите и изходящите връзки.

Всеки един от гореспоменатите е важен и допринася за удобството и комфорта ни, докато пътуваме с нашите любими кемпери и каравани.

Какви са перфектните характеристики на мивката за вашите кемпери и каравани?

Изборът на мивка за мобилен дом всъщност не е толкова сложна, стига да знаете точно какво искате и какво е подходящо за параметрите на превозното средство. Повечето модели имат дълъг живот, особено неръждаемите, така че смяната им се налага много рядко. Затова просто се уверете, че приспособлението отговаря на вашите стандарти за качество, практичност и лекота на употреба.