Меню
Количка

Бонусна система

Спестете докато пазарувате и разглеждате огромното ни разнообразие от оборудване за кемпери и каравани!

Регистрирайте се и трупайте поръчки, за да се възползвате от бонусната система на NOMADSERVICE.bg за лоялни клиенти.

KAK СЕ ПЕЧЕЛЯТ БОНУС ТОЧКИ?

Трупането на бонус точки е лесно и се случва при следните събития:

 • 100 бонус точки за успешна регистрация в сайта;
 • 100 бонус точки за първа поръчка;
 • 1 бонус точка за всеки похарчен лев от вашата поръчка, които се предоставят при финализирането ѝ от администратор и изпращането ѝ към куриер;
 • 10 бонус точки за оставяне на отзив за продукт от регистриран потребител;
 • 100 бонус точки за абониране за имейл бюлетин.

Балансът от натрупани точки е видим в клиентския профил като физическо или юридическо лице след успешно направена регистрация.

Натрупаните точки са с неограничена валидност и могат да бъдат използвани за ценова отстъпка към всяка поръчка по всяко време, стига балансът в профила да е 500 точки или повече и бонус системата да е актуална към момента на покупката.

В допълнение, можете да закупите продукт/и изцяло чрез обменянето им срещу бонус точки стига горното условие да е изпълнено и натрупаната наличност към момента на обмяната да се равнява на 500 точки или повече.

КАК ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТЕ ОТ БОНУС ТОЧКИТЕ?

Преди реалната направа на поръчката, трябва да се уверите, че сте успешно вписани в профила си. Добавете всички желани продукти в потребителската си кошница и завършете поръчката. Съответните бонус точки, изчислени на база стойността на покупката, ще станат видими в профила ви в момента, в който поръчката е финализирана от администратор и изпратена към куриер.

Ако вече разполагате с натрупани 500 или повече точки, просто въведете точната цифра на бонус точките, която ви е необходима за завършване на поръчката, в полето “Плащане с бонус точки”. В случай че имате достатъчно точки, които да обмените за съответния продукт, общата стойност на покупката ви ще бъде нула.

ПРИМЕР:

На началната страница NOMADSERVICE.bg изберете опцията “Вход”, ако вече сте регистриран потребител, или “Регистрация”, ако все още нямате такава. След успешно вписване в профила балансът от бонус точки ще е видим по всяко време в менюто “Бонус точки” в секцията “Профил”.

В момента, в който натрупате 500 или повече, можете да ги използвате за покупка на артикули от сайта. Например ако желаете да закупите продукт “Х” на стойност 1 лев (аналогичен на 50 бонус точки), добавете го в количката си и преминете към опциите за плащане и завършване на поръчката. 

След като въведете коректно личните си данни и адреса за доставка, ще видите опцията “Плащане с бонус точки”. В полето можете да въведете пълната цифра на точките, на които се равнява продукта - 50, като в този случай крайната стойност на артикул “Х” ще бъде нула лева. Можете да въведете и частичен брой на точките, например 25, като в този случай ще заплатите само остатъка от сумата, която в конкретния пример се явява 50 ст. 

След съгласие с общите условия на сайта и потвърждаване на поръчката, тя ще бъде изпратена за обработка към администратор. За частта от поръчката, заплатена с пари (в случай че има такава), в потребителския ви профил ще се върнат аналогичен брой бонус точки. В случай че покупката е направена изцяло с бонус точки, такива не се предоставят. 

КАКВО ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД ВЪВ ВРЪЗКА С БОНУС ТОЧКИТЕ?

 • От програмата за лоялни клиенти могат да се възползват само регистрирани потребители - покупките като гост нямат отношение към към бонусната система;
 • Бонус точките не могат да се използват за закупуване на промоционални продукти, които са със зададена отстъпка, както и не могат да се комбинират с промоционални кодове, даващи допълнителна такава;
 • Формирането на бонус точките на база стойността на направената покупка подлежи на закръгляне до най-близкото цяло число в низходяща посока;
 • Бонус точките могат да се използват само ако са 500 или повече в момента на покупката, в противен случай трябва да се изчака до натрупването им;
 • Бонус точките за успешно направена покупка се визуализират едва когато поръчката бъде завършена от наш администратор и изпратена към куриер, а не след натискане на “Потвърди поръчката”;
 • Стойността на доставката на продуктите (в случай че има такава) се заплаща отделно и не подлежи на обмяна срещу бонус точки.

Бонус системата е валидна в гореописания вид една година след въвеждането си - от дата 01.10.2021г., като след това общите условия подлежат на промяна, ако такава е необходима.

Приятно пазаруване от екипа на NOMADSERVICE.bg!