Меню
Количка

Водна система

Водна система
Производител: Reich Кат.#: 63078
Смесителят CONTUR E с душ JULIA е с 90° въртящ се чучур. Монтажен отвор Ø 36 мм.Връзка UNIQUICK Ø12 мм.Устойчив на налягане до 6 бара.Превключвател макс. 5 A.Цвят хром...
250.00 лв. 260.00 лв.
Цена с ДДС:208.33 лв.
Кат.#: 03STG
Ако превръщате бус Mercedes Sprinter или VW Crafter в кемпер, вероятно търсите подходящ и надежден воден резервоар за питейна вода? Не търсете повече!Този 85-литров резервоар е проектиран за монтиране над колелото на микробуса, с гнездо за оттичане на дъното, което го прави лесен и удобен за и..
350.00 лв.
Цена с ДДС:291.67 лв.
Резервоар за отпадна вода за Citroen Jumper, Peugeot Boxer, Fiat Ducato 100 л
със заявка
Кат.#: 4010525100
Ако превръщате бус Citroen Jumper, Peugeot Boxer и Fiat Ducato в кемпер, вероятно търсите подходящ и надежден резервоар за отпадните води? Не търсете повече!Този 100-литров резервоар е проектиран за монтиране под микробуса, което го прави лесен и удобен за използване. Съвместим е с всички модиф..
300.00 лв.
Цена с ДДС:250.00 лв.
Резервоар за отпадна вода за Ducato/Boxer/Jumper 93 л
В наличност
Кат.#: 61054
Съвместим е с всички модификации на Citroen Jumper, Peugeot Boxer, Fiat Ducato след 2006-та година.С два отвора за почистване.  Размери: 95х21,5х91,5 смЦвят: бял..
425.00 лв.
Цена с ДДС:354.17 лв.
Кат.#: 4010525100FT
Ако превръщате бус Ford Transit в кемпер, вероятно търсите подходящ и надежден резервоар за отпадните води? Не търсете повече!Този 95-литров резервоар е проектиран за монтиране под микробуса, което го прави лесен и удобен за използване. Изработен е от висококачествени и издръжливи ма..
380.00 лв.
Цена с ДДС:316.67 лв.
Кат.#: 04STG
Ако превръщате бус Mercedes Sprinter, VW Crafter в кемпер, вероятно търсите подходящ и надежден резервоар за отпадните води? Не търсете повече!Този 70-литров резервоар е проектиран за монтиране под микробуса, което го прави лесен и удобен за използване. Изработен е от висококачествен..
360.00 лв.
Цена с ДДС:300.00 лв.
Хоризонтален резервоар за питейна/отпадна вода за кемпер/каравана 65 л
В наличност
Кат.#: 50502565
Търсите надежден и лесен за използване резервоар за вода за вашия кемпер, каравана или кемперван? Не търсете повече!Този универсален 65-литров резервоар е идеален за съхранение на питейна или отпадъчна вода и може лесно да се монтира на вашия кемпер или каравана. Водният резервоар е чудесно реше..
285.00 лв.
Цена с ДДС:237.50 лв.
Вертикален резервоар за питейна/отпадна вода за кемпер/каравана 65 л
В наличност
Кат.#: 25505065
Търсите надежден и лесен за използване резервоар за вода за вашия кемпер, каравана или кемперван? Не търсете повече!Този универсален 65-литров резервоар е идеален за съхранение на питейна или отпадъчна вода и може лесно да се монтира на вашия кемпер или каравана. Водният резервоар е чудесно реш..
285.00 лв.
Цена с ДДС:237.50 лв.
Резервоар за питейна/отпадна вода за кемпер/каравана 100 л
В наличност
Кат.#: 426040100
Търсите надежден и лесен за използване резервоар за вода за вашия кемпер, каравана или кемперван? Не търсете повече!Този универсален 100 литров резервоар е идеален за съхранение на питейна или отпадъчна вода и може лесно да се монтира на вашия кемпер или каравана. Водният резервоар е чудесно ре..
345.00 лв.
Цена с ДДС:287.50 лв.
Резервоар за отпадна вода 105 л - черен
Ново със заявка
Производител: Aplast Кат.#: 05STG
Резервоарът за отпадна вода е пригоден специално за кемпери и каравани. Конкретният модел е с вместимост 105л. Притежава следните характеристики: Изработен от полиетилен с висока плътностОт 6 до 8 мм дебелина на стената Цвят - черен..
350.00 лв.
Цена с ДДС:291.67 лв.
Производител: Aplast Кат.#: 700000100
Резервоарите за отпадна вода "Аplast" са пригодени специално за кемпери и каравани. Конкретният модел е с вместимост 36l. Притежава следните характеристики: Изработен от полиетилен с висока плътност Окомплектовката включва капачка и уплътнение От 6 до 8 мм дебелина на стената Цвят - черен ..
158.50 лв.
Цена с ДДС:132.08 лв.
Производител: Aplast Кат.#: 700000115
Резервоарите за отпадна вода "Аplast" са пригодени специално за кемпери и каравани. Конкретният модел е с вместимост 70l. Притежава следните характеристики: Изработен от полиетилен с висока плътност Окомплектовката включитва капачка и уплътнение От 6 до 8 мм дебелина на стената Цвят - черен..
230.00 лв.
Цена с ДДС:191.67 лв.
Показани 1 от 12 | 255 (22 Страници)

Изграждането на ефективна и работеща водна инсталация, която да гарантира безпроблемното снабдяване с вода за битови нужди, както и правилното и последващо източване, е ключов момент при оборудването на всеки един кемпер или каравана. За да подсигурите удобството си по време на пътуване, препоръчваме да обърнете повишено внимание на този аспект, като подсигурите наличието на първокачествена питейна вода в оптимално за вашето подвижно домакинство количество.

Водна система за кемпер и каравана - 1 >> Качествено и достъпно оборудване за кемпери и каравани от онлайн магазин NOMAD

Какво включва продуктовата номенклатура на онлайн магазин NOMAD?

В тази категория можете да намерите следните основни групи водни аксесоари, създадени специално за нуждите на кемперите и караваните:

  • Туби и контейнери за съхранение;

  • Таблетки за пречистване;

  • Различни видове помпи за източване;

  • Дренажни елементи;

  • Сифони; 

  • Мивки;

  • Маркучи за топла или студена вода;

  • Различни аксесоари и резервни части.

Те се отличават с специален дизайн и характеристики, които няма да натоварват превозното средство, осигурявайки всичко, от което имате нужда.

Водна система за кемпер и каравана - 2 >> Качествено и достъпно оборудване за кемпери и каравани от онлайн магазин NOMAD

На какви марки сме заложили за изграждането на перфектната водна система в кемпери и каравани?

При нас можете да откриете функционално разнообразие от приспособления за водна система и аксесоари на конкурентни цени, които ще подсигурят вашето абсолютно удобство по време на пътувания с кемпери и каравани. 

Словенската фирма Aplast, специализирана в производството на пластмасови изделия, ще ви изненада приятно с предложенията си за резервоари за съхранение на чиста или оттичане на мръсна вода, проектирани единствено и само за дизайна и характеристиките на мобилните домове. 

С разтворите за пречистване на вода марки Yachticon или Katadyn си гарантирате наличие на свежа питейна вода дори и за по-дълги интервали от време, когато къмпингувате. 

Тубите за вода на Comet, както и другите сходни на тях вариант, са прекрасна алтернатива, в случай че се нуждаете от малко допълнителни запаси по пътя. Не можем да си представим и къмпингуване без подходяща помпа, като в тази сфера сме заложили на утвърденото качество на Reich, Carbest и LIlie. 

Разполагаме и с добър набор от резервни части за кемпери и каравани, които да подсигурят сигурното и безопасно изграждане на съвършената водна система за кемпери и каравани, които да обезпечат нуждите ви по време на къмпингуване. Предложенията ни включват устройства с доказаното качество на марките Truma, Reich, Fawo, Lilie и много други. 

Имате въпроси относно предложенията ни? Свържете се с нас на телефон 0876 546 657 или на имейл адрес info@nomadservice.bg, ще се радваме да окажем съдействие!

--- 

Какво включва продуктовата номенклатура на онлайн магазин NOMAD?
На какви марки сме заложили за изграждането на перфектната водна система в кемпери и каравани?