Меню
Количка

Люкове

Производител: Fiamma Кат.#: 36187
Вентилационната система е с LED индикация и се контролира с едно докосване. Мощен вентилатор, работещ на 5 скорости (3 за аерация и 2 за вентилация) с автоматично или ръчно управляван термостат - обмен ът на въздух става за секунди. Особено подходящ за тоалетни. С две мрежи против комари. Аеродинам..
475.50 лв.
Цена с ДДС:396.25 лв.
Комплект за вентилация "Turbo-Vent F"
със заявка
Производител: Fiamma Кат.#: 206/281
Комплектът Turbo-Vent F Premium ("Fiamma") е оборудван с сензорен блок за управление и термостат тип "Polar Control" . Технически параметри: Максимален въздушен пренос: 35 м3 / мин. Вентилатор: ø 30 cm. Номинално напрежение: 12 V (DC) Номинална мощност: 36 W Размери (Д х Ш х В): 400 × 400..
317.00 лв.
Цена с ДДС:264.17 лв.
Производител: Dometic Кат.#: 9104117435
Ултра-компактен прозрачен люк специално предназначен за зоната на баня и тоалетна.Параметри: Оборудван с комарник и опционална затъмнителна щора Вариант с/без принудителна вентилация Максимален ъгъл на отваряне - 50 градуса Монтажен отвор: 28х28см Монтажен комплект не е включен"..
176.50 лв.
Цена с ДДС:147.08 лв.
Производител: Dometic Кат.#: 9104116242
Компактен люк допускащ точното количество светлина в интериора. Параметри:Три позиции на отваряне: напълно отворен, наполвина отворен и позиция за лошо време Капак с двойно акрилно покритие Оборудван с комарник и затъмнителна щора Специално проектиран капак с аеродинамична форма Вариант с/без п..
276.00 лв.
Цена с ДДС:230.00 лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)

Люковете за кемпери и каравани са едни от най-важните приспособления, които някога ще монтирате в мобилния си дом. Те спомагат за оптималното поддържане на равнището на светлината, температурата и чистотата на въздуха във вътрешната част, като допринасят в изключително голяма степен за равнището на комфорта ви по време на път. Можете да ги срещнете и под наименованието капандури.

Какви видове люкове можете да намерите в NOMADSERVICE.bg?

Онлайн магазин “Номад” разчита на качеството, и то на доказаното такова. Люковете, които ще намерите при нас, са на утвърдените марки в бранша Fiamma и Dometic, отличаващи се с надеждност и лекота при инсталирането в кемпери и каравани. 

В случай че сред наличните предложения не виждате своя перфектен люк, няма място за тревога! Можете да разгледате вариантите, налични в каталозите на Reimo, Frankana и Fritz Berger, да си харесате модел и да се свържете с нас на телефон 0876 546 657 или имейл info@nomadservice.bg. Ние ще проучим сроковете за доставка вместо вас и ще ви върнем отговор с информация по максимално бърз начин. След това вие ще решите дали условията са подходящи за индивидуалния ви случай. 

Кои са най-важните параметри на един люк за кемпери и каравани?

На първо място, задължително обърнете внимание на външните и вътрешните му размери, както и дебелината на покрива, при която е подходящо да се монтира. Проучете каква мощност ще му е необходима за нормална работа и какъв би бил потенциалния му разход на енергия. Способността на някои капандури да осигуряват допълнителен оборот на въздуха ги прави предпочитани за помещения в кемпери и каравани като баня и тоалетна.

Естествено, и дизайнът е важен, но обикновено е въпрос на вкус и индивидуални предпочитания. Спецификации като устойчивост на температура, UV лъчи и вибрации също са полезни при вземането на крайно решение. Съществуват и модели люкове с вграден вентилатор и допълнителни функционалности като LED индикация и термостат. 

Някои модели включват и мрежи срещу насекоми и други форми на инсектицидна защита, но дори и случаят да не е такъв, поне позволяват допълнителното му вграждане в кемпера или караваната. 

Как се монтира люк на кемпер или каравана?

Ако нямате достатъчно предходен опит в сферата, нашият съвет е категорично да се обърнете към професионалисти, които да ви дадат най-подходящите насоки и да инсталират капандурата вместо вас. В случай че имате нужда от сервизни услуги или безплатна техническа консултация, можете да се свържете директно с техническия екип на сервиза ни на телефон 0887 25 87 12. Консултантите ни ще са щастливи да ви окажат съдействие и да спомогнат за вашето удобно пътуване с кемпери и каравани, независимо от дестинацията.