Комплектът мини фурна за къмпинг Omnia и силиконовата форма са всичко, от което имате нужда за вашата пълноценна трапеза, когато сте на къмпинг или на пикник сред природата.

Неслучайно Omnia има 100% положителни отзиви от клиентите ни. Освен че е компактна, лека, многофункционална и практична, няма как да пропуснем факта, че ястията в нея стават страшно вкусни. А силиконовата форма ви осигурява готвене без залепване и лесно и бързо почистване след това, което ви спестява много време и излишни усилия.

 

От 13.06 до 19.06 се възползвайте от промоционалното ни предложение и се сдобийте с комплекта от фурна и силиконова форма на номАДСКИ добра цена за 124,10 лв., вместо за 146 лв.!

Но това не е всичко…

Като допълнителен комплимент от нас получавате и подарък дигитална книжка с рецепти, която ще ви вдъхнови за вкусни и лесни кулинарни изкушения.

С този промоционален сет ви гарантираме, че вече никога няма да правите компромис с качеството на храната и комфорта си, дори когато сте на къмпинг.

Какво казаха клиентите ни за Omnia?

“ Благодаря ви! Много съм доволна! От една година се каня да си я взема и вече е при мен това малко бижу. Искам да изпробвам различни рецепти и ще споделя какво се е получило.” - Мария

” Много добър продукт. Резултата от готвенето в него ме впечатли положително.” - Ангел

“ Страхотна джаджа! Честно казано бях малко скептична в началото, но това чудо готви изумително вкусно! Пробвах месо с картофи, кекс и мусака - станаха чудесно и всички ги харесаха. Още веднъж, благодаря за препоръката!” - Петя

 

Позволете си лукса да пренесете удобството на дома навсякъде с Omnia!

 

КУПИ ТУК