Меню
Количка

Сешоар за кемпер / каравана Ixoo

Сешоар за кемпер / каравана Ixoo
Ново
Сешоар за кемпер / каравана Ixoo
Бърза поръчка по телефона
Поръчайте желаните от вас продукти бързо и лесно с обаждане на 0876 54 66 57. Нашите продавач-консултанти са на линия от 9 до 17 ч. всеки делничен ден.
  • Наличност: Наличен
  • Точки: купи и вземи 180 бонус точки
  • Кат.#: FON21
  • Тегло: 3.00кг
  • Лист с данни
180.00 лв.
Цена без ДДС: 150.00 лв.
Цена в бонус точки: 8999

Иновативенн и супер практичен сешоар за кемпер.

Патентован 12V сешоар, който дава възможност за използване на горещия въздух, генериран от отоплителната система (газова печка, нагреватели на масло и др.) Благодарение на адаптерите, включени в пакета, е възможно да монтирате IXOO във фиксирана позиция чрез свързване към тръбите за горещ въздух или временно чрез свързване към съществуващите разпределителни дюзи.

Благодарение на вътрешната вентилация на IXOO, можете да изсушите косата си тихо, като използвате дифузора с разтегателен маркуч. Температурата на въздуха се регулира директно от термостата на отоплителната система, за да се постигне максимална температура, просто затворете всички останали вентилационни отвори: колкото повече вентилационни отвори са затворени, толкова по-голяма е мощността, концентрирана върху IXOO (за всеки затворен отвор температурата ще се увеличи с около 10°C).

Може да се използва за максимум 20 минути и при максимална температура 90°C.

Свързване към контакт 12V чрез щепсел на запалка, включително ключ за включване на вентилатора. Консумираната мощност на вътрешния вентилатор на IXOO е 1.5A.

Цвят - бял.

Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър