Меню
Количка

Електроматериали за каравани и кемпери

Производител: HABA Кат.#: 811162
Волтметър с 2 USB порта, 12V/24V. Вграден комплект от Haba, който включва 2 USB изхода и индикатор за измерване на напрежението. 1x USB - 1 Ампер, 1x USB - 2,1 Ампера..
55.00 лв.
Цена с ДДС:45.83 лв.
Кат.#: NMD0004
Окомплектовката е изградена от следните елементи: 1 брой модулно табло MICRO PRAGMA за открит монтаж (модел 10206) 1 брой автоматичен прекъсвач 2Р 16А (модел A9F74216)..
99.00 лв.
Цена с ДДС:82.50 лв.
Производител: Linnepe Кат.#: 80247
Детекторът за газ трябва да се свърже директно към вградено захранване от 12 V (в оптималния случай батерия). Устройството се включва с леко натискане на бутона в горната част на корпуса. Ако се отчете вредна концентрация на газ, то цялата горна страна става червена и се включва вътрешна силна сирен..
233.00 лв.
Цена с ДДС:194.17 лв.
Производител: Linnepe Кат.#: 802470
Предупреждава за наличие на високи нива на пропан-бутан, бъглероден оксид, наркотични/анестетични газове. По избор втори сензор може да бъде свързан към системата TriGAsAlarm. Допълнителният сензор има същата технология като вградения и се използва като допълнение например в големи кемпери. Два..
110.50 лв.
Цена с ДДС:92.08 лв.
Производител: CBE Italy Кат.#: 80136
Кутия за свързване: Помпено реле за безпроблемна работа дори с големи помпи Реле за изключване на акумулатора за зареждане на втория акумулатор по време на движение Реле за изключване на хладилника, когато автомобилът е в покой 9 фини предпазителя за светлина 12 V главен превключвател с контрол..
575.00 лв.
Цена с ДДС:479.17 лв.
Зарядно допълнително
със заявка
Производител: Votronic Кат.#: 812242
Резервно зарядно устройство за стартер или допълнителни батерии. В зависимост от състоянието на основната батерия и консумацията на енергия в жилищната площ, спомагателната се зарежда автоматично с част от зарядния ток. Прекомерното зареждане е невъзможно, тъй като напрежението на зареждане е намале..
86.50 лв.
Цена с ДДС:72.08 лв.
Производител: Votronic Кат.#: 801180
Индикатор за вода "VOTRONIC" е проектиран за измерване нивото на различни течности и е подходящ за всички типове материали и размери на резервоара. Нивото на пълнене на резервоара се показва като колона с 10 светещи диода в три цвята, което позволява точното определяне на равнището с един поглед. ..
108.00 лв.
Цена с ДДС:90.00 лв.
Индикатор за вода Votronic, 12V / 24V, без сензор
със заявка
Производител: Votronic Кат.#: 801160
Индикатор за вода "VOTRONIC" е проектиран за измерване нивото на различни течности и е подходящ за всички типове материали и размери на резервоара. Нивото на пълнене на резервоара се показва като колона с 10 светещи диода в три цвята, което позволява точното определяне на равнището с един поглед. ..
115.00 лв.
Цена с ДДС:95.83 лв.
Индикатор остатъчен за вода Votronic, 12+24V, без сензор
със заявка
Производител: Votronic Кат.#: 801170
Индикатор за вода "VOTRONIC" е проектиран за измерване нивото на различни течности и е подходящ за всички типове материали и размери на резервоара. Нивото на пълнене на резервоара се показва като колона с 10 светещи диода в три цвята, което позволява точното определяне на равнището с един поглед. ..
114.00 лв.
Цена с ДДС:95.00 лв.
Производител: Carbest Кат.#: 812241
Симулатор D+ 12V Carbest Приспособление за управление за записване на операцията по зареждане в 12-волтова бордова мрежа (работещ двигател). Ако допълнителните консуматори трябва да се включват само при работещ двигател (генераторът доставя електричество) или ако бордовият акумулатор трябва д..
118.00 лв.
Цена с ДДС:98.33 лв.
Производител: CBE Italy Кат.#: 80132
Сондата е предназначена за пластмасови и метални резервоари с височина до 30 см. Подходяща за резервоари за прясна, мръсна вода, както и за резервоари към тоалетна...
92.00 лв.
Цена с ДДС:76.67 лв.
Показани 1 от 12 | 37 (4 Страници)

Наличието на разнообразни електроматериали е факторът, който прави пребиваването ни в кемпери и каравани удобно и функционално, особено за дълъг период от време. 

Тук ще се абстрахираме от очевидните артикули като акумулатори, соларни панели, контролери, инвертори и сходните приспособления, които са абсолютно задължителни. Вместо това ще се фокусираме само върху електроматериали, които носят добавена стойност и ни помагат да организираме и регулираме по-добре отделните процеси в кемперите и караваните. 

Какви са задължителните електроматериали, с които ние от NOMADSERVICE.bg препоръчваме да разполагате?

Ако трябва да дадем нещо като базисен задължителен списък за абсолютно начинаещи пътешественици с кемпери и каравани, то той би изглеждал приблизително по следния начин:

  • Индикатор за вода или гориво - показва точното равнище на така важните горивна течност и вода, което спомага да решим кога и къде да презаредим и да планираме по-добре пътуването си;

  • Информационен панел - отчита състоянието на различните системи в кемпера или караваната и ни помага да разберем своевременно, ако възникне проблем;

  • Детектор за газ - служи за засичането и сигнализирането при наличие на определена концентрация на вреден газ, като предпазва от задушаване или пожари.

Хубава идея е и да се сдобиете с подходящо допълнително зарядно, представляващо приспособление, което гарантира, че акумулаторът ще остане в изправно състояние дори когато не се ползва толкова активно. 

Какви електроматериали за кемпери и каравани можете да откриете в тази категория?

В тази част от сайта можете да намерите разнообразни електроматериали на водещи производители, каквито са Truma, Carbest, Votronic, Linnepe, Buttner Elektronik. Артикулите са най-различни:

  • Множество детектори, индикатори и аларми за основни параметри в кемперите и караваните като вода, гориво, напрежение, наличие на опасни газове, както и аксесоари към тях;

  • Уреди за борба с гризачи и електрически репеленти за насекоми;

  • Резервни части като държачи за предпазители, разпределителни блокове, релета, клеми. 

Предлагаме и възможност да се сдобиете със специалните ни окомплектовки на захранващо табло и такова за превключване на мрежово-инверторно напрежение с механична и електрическа блокировка. 

За повече информация относно цени, наличности и срокове за доставка можете да се свържете с екипа ни на телефон 0876 54 66 57. За техническа консултация и спецификации на електроматериалите, моля позвънете на техническите ни консултанти на телефон 0887 25 87 12.