Меню
Количка

Антени

Антени
Сателитна антена Onelight HD EVO, сива, с контролен модул SSC HD
-3 % със заявка
Производител: ALDEN Кат.#: 20-ON60-E-G30
Напълно автоматизирана сателитна антена Onelight HD EVO, произведена с доказаното качество на немската фирма ALDEN.Модерният дизайн, ниската височина от само 15 см и тегло, равно на 6,9 кг, са ключови предимства, коитоправят антената толкова подходяща за кемпери и каравани. Серията Onelight HD EVO в..
3,350.00 лв. 3,450.00 лв.
Цена с ДДС:2,791.67 лв.
Производител: ALDEN Кат.#: ALD-13734
Контролен елемент за лесно включване и изключване на сателитни и телевизионни системи. Ефективно предотвратява грешки при работа. При натискане на бутона ONE Touch Easy, той светва. В същото време цялата система ALDEN, състояща се от телевизор, контролен модул и сателитна антена, започва да търс..
120.00 лв.
Цена с ДДС:100.00 лв.
Контролер SSC HD, ALDEN
със заявка
Производител: ALDEN Кат.#: ALD-13159
Практичният контролен блок за контролния модул ALDEN SSC HD впечатлява с опростения си начин на работа и малките си размери. Свързващият кабел с дължина 5 метра позволява свободно избиране на места за монтаж в мобилния дом. Благодарение на монтажната рамка, включена в окомплектовката, има различни о..
330.00 лв.
Цена с ДДС:275.00 лв.
Производител: Xoro Кат.#: XSD100410
Сателитната антена XORO MTA 80 е предназначена за кемпери и каравани. След като бъде стартирана, тя автоматично започва да търси сигнал спрямо мястото, на което се намира. Моделът е устойчив на по-тежки външни условия, както и на неравен път. В допълнение, ниската му височина го прави особено подход..
3,018.50 лв. 3,080.00 лв.
Цена с ДДС:2,515.42 лв.
Производител: NETA Кат.#: 10573
Антените на Neta Motosat са предназначени за камиони, каравани и кемпери, като служат за приемане на сателитни телевизионни предавания, когато са паркирани. Изскачащата антена автоматично търси предавания при стартиране и регулира позицията си. Когато антената е изключена, се прибира на по-сигурна п..
2,450.00 лв. 2,499.00 лв.
Цена с ДДС:2,041.67 лв.
Производител: NETA Кат.#: 10574
Антените на Neta Motosat са предназначени за камиони, каравани и кемпери, като служат за приемане на сателитни телевизионни предавания, когато са паркирани. Изскачащата антена автоматично търси предавания при стартиране и регулира позицията си. Когато антената е изключена, се прибира на по-сигурна п..
2,548.00 лв. 2,599.00 лв.
Цена с ДДС:2,123.33 лв.
Производител: NETA Кат.#: 10575
Антените на Neta Motosat са предназначени за камиони, каравани и кемпери, като служат за приемане на сателитни телевизионни предавания, когато са паркирани. Изскачащата антена автоматично търси предавания при стартиране и регулира позицията си. Когато антената е изключена, се прибира на по-сигурна п..
2,845.00 лв. 2,899.00 лв.
Цена с ДДС:2,370.83 лв.
Антена LTE/WiFi Maxview Roam, бяла
-3 % със заявка
Производител: Maxview Кат.#: 71201
Удобна интернет връзка навсякъде, където има мобилен обхват. Комбинацията от новоразработените LTE мобилни комуникации Maxview Roam и WiFi LTE рутер е прекрасно WiFi решение, особено в кемпери и каравани. Веднага щом активна SIM карта се постави в слота на рутера, се получава 3G / 4G сигнал дори ког..
1,025.00 лв. 1,055.00 лв.
Цена с ДДС:854.17 лв.
Плоча монтажна MXL050/KIT1 за антена LTE/WiFi Maxview Roam
със заявка
Производител: Maxview Кат.#: 71204
Плочата дава многобройни възможности за монтаж благодарение на алуминиевия си държач. Окомплектовка: трасе на кабелен кабел, удължителен кабел 3 m, скоби за монтаж на кабели, винтове...
134.50 лв.
Цена с ДДС:112.08 лв.
Удължител за коаксиален кабел 2x3m
със заявка
Производител: Maxview Кат.#: 71208
Тип: 2 x 3 m Предназначен за: LTE / WiFi-антена Maxview Roam Дължина: 3 m..
49.50 лв.
Цена с ДДС:41.25 лв.
Антена Carbest Eric, DVB-T, вътрешна/външна
със заявка
Производител: Carbest Кат.#: 494101
Малка компактна цифрова телевизионна антена, подходяща за екстериор и интериор, с добро качество на приемане от 20+/-3 DB. Водоустойчив и UV устойчив корпус. С интегриран усилвател и захранващ блок 12V и 230V. UHF: 470-870MHz, VHF: 47-230MHz. Компактна DVBT антена с добър обхват за ползване н..
98.00 лв.
Цена с ДДС:81.67 лв.
Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)

Всички знаем кое е едно от основните предимства на къмпингуването - възможността да избягаме поне за малко от динамичното ежедневие, отговорностите и динамиката на ежедневието, за да се потопим в една друга, по-различна реалност, което да ни даде шанс да си поемем глътка въздух и да презаредим. Нито една почивка не би била пълноценна обаче, ако нямахме поне малко достъп до околния свят, който да се осъществява по сигурен, благонадежден и опростен начин, без да си създавате излишни неудобства.

Сателитните антени в тази категория са прекрасно решение за кемпери и каравани, които ще ви осигурят надеждна връзка дори и в най-екстремните условия.

Какъв тип връзка можете да си осигурите благодарение на сателитните антени за кемпери и каравани?

Ако сте почитатели на пътуванията в чужбина, ще знаете, че мобилният и интернет сигнал могат да причинят доста главоболия и неудобства. В допълнение, смартфоните ни обикновено се оказват още по-безпомощни, в случай че изберем да останем по-дълго време с кемпера или караваната в някой див регион, сами сред природата. 

Дори да приемем, че се намирате на място, където има някаква налична интернет връзка, то обикновено тя е обща и трябва да се споделя с много други къмпингуващи, което я прави бавна и несигурна. И да, няма да ви помогне особено много, ако искате да се насладите на програмите по телевизията. 

С подходящата външна антена обаче можете да се насладите на безпроблемна 3G/4G връзка, както и на перфектен WiFi сигнал. Най-хубавата част е, че даже не е задължително в мястото, където се намирате, да има обхват - мощните специализирани антени са проектирани така, че да подсигуряват свързаност дори и при неблагоприятни условия. 

Имат свойството да функционират както на път, така и в статично положение. Обикновено са с компактни размери, така че да не увеличават излишно височината на превозното средство и да затруднят движението му. А едно от най-полезните им качества е, че се инсталират съвсем лесно и с минимални усилия.

Кои са лидерите в производството на антени за кемпери и каравани?

Към днешна дата най-предпочитан избор за кемпери и каравани са немските компании XORO и ALDEN, както и английската MAXVIEW. Всички те имат многогодишни традиции на регионалния пазар заради безспорните си качества като функционалност, разнообразие и широк ценови диапазон. 

Онлайн магазин NOMADSERVICE.bg тепърва има амбициите да разширява асортимента си в тази продуктова група, предлагайки най-оптималните решения за любителите на мобилни домове, които не искат да се лишават от връзката си със света за прекалено дълго време.