Меню
Количка

Сателитни антени

Сателитни антени
Производител: Xoro Кат.#: XSD100410
Сателитната антена XORO MTA 80 е предназначена за кемпери и каравани. След като бъде стартирана, тя автоматично започва да търси сигнал спрямо мястото, на което се намира. Моделът е устойчив на по-тежки външни условия, както и на неравен път. В допълнение, ниската му височина го прави особено подход..
2,580.00 лв.
Цена с ДДС:2,150.00 лв.
Производител: Maxview Кат.#: 71201
Удобна интернет връзка навсякъде, където има мобилен обхват. Комбинацията от новоразработените LTE мобилни комуникации Maxview Roam и WiFi LTE рутер е прекрасно WiFi решение, особено в кемпери и каравани. Веднага щом активна SIM карта се постави в слота на рутера, се получава 3G / 4G сигнал дори ког..
917.50 лв.
Цена с ДДС:764.58 лв.
Производител: Maxview Кат.#: 71204
Плочата дава многобройни възможности за монтаж благодарение на алуминиевия си държач. Окомплектовка: трасе на кабелен кабел, удължителен кабел 3 m, скоби за монтаж на кабели, винтове...
117.00 лв.
Цена с ДДС:97.50 лв.
Производител: Maxview Кат.#: 71208
Тип: 2 x 3 m Предназначен за: LTE / WiFi-антена Maxview Roam Дължина: 3 m..
43.00 лв.
Цена с ДДС:35.83 лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)

Всички знаем кое е едно от основните предимства на къмпингуването - възможността да избягаме поне за малко от динамичното ежедневие, отговорностите и динамиката на ежедневието, за да се потопим в една друга, по-различна реалност, което да ни даде шанс да си поемем глътка въздух и да презаредим. Нито една почивка не би била пълноценна обаче, ако нямахме поне малко достъп до околния свят, който да се осъществява по сигурен, благонадежден и опростен начин, без да си създавате излишни неудобства.

Сателитните антени в тази категория са прекрасно решение за кемпери и каравани, които ще ви осигурят надеждна връзка дори и в най-екстремните условия.

Какъв тип връзка можете да си осигурите благодарение на сателитните антени за кемпери и каравани?

Ако сте почитатели на пътуванията в чужбина, ще знаете, че мобилният и интернет сигнал могат да причинят доста главоболия и неудобства. В допълнение, смартфоните ни обикновено се оказват още по-безпомощни, в случай че изберем да останем по-дълго време с кемпера или караваната в някой див регион, сами сред природата. 

Дори да приемем, че се намирате на място, където има някаква налична интернет връзка, то обикновено тя е обща и трябва да се споделя с много други къмпингуващи, което я прави бавна и несигурна. И да, няма да ви помогне особено много, ако искате да се насладите на програмите по телевизията. 

С подходящата външна антена обаче можете да се насладите на безпроблемна 3G/4G връзка, както и на перфектен WiFi сигнал. Най-хубавата част е, че даже не е задължително в мястото, където се намирате, да има обхват - мощните специализирани антени са проектирани така, че да подсигуряват свързаност дори и при неблагоприятни условия. 

Имат свойството да функционират както на път, така и в статично положение. Обикновено са с компактни размери, така че да не увеличават излишно височината на превозното средство и да затруднят движението му. А едно от най-полезните им качества е, че се инсталират съвсем лесно и с минимални усилия.

Кои са лидерите в производството на антени за кемпери и каравани?

Към днешна дата най-предпочитан избор за кемпери и каравани са немските компании XORO и ALDEN, както и английската MAXVIEW. Всички те имат многогодишни традиции на регионалния пазар заради безспорните си качества като функционалност, разнообразие и широк ценови диапазон. 

Онлайн магазин NOMADSERVICE.bg тепърва има амбициите да разширява асортимента си в тази продуктова група, предлагайки най-оптималните решения за любителите на мобилни домове, които не искат да се лишават от връзката си със света за прекалено дълго време.